“TEFSAD -Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği muhteşem bir festival doğurdu”

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD), Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür ziyaretinde bulundu

“TEFSAD -Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği muhteşem bir festival doğurdu”
06 Aralık 2014 Cumartesi 08:04

Süleymanpaşa Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çevik, 4. Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali’ne Süleymanpaşa Belediyesi’nin yaptığı destekten dolayı teşekkür etti.

ÇEVİK: “OLDUKÇA VERİMLİ VE GÜZEL BİR FESTİVAL YAŞADIK”

TEFSAD Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çevik, yaptığı konuşmada; “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali’ne Süleymanpaşa Belediyesi olarak hem maddi hem de ekiplerinizin başarı ile yaptığı katkılardan dolayı derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Oldukça verimli ve güzel bir festival yaşadık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da Süleymanpaşa Belediyesi’nin desteğini görmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

EŞKİNAT: “ÖNÜMÜZDEKİ YIL DİĞER BELEDİYELERİNDE İŞBİRLİĞİ FESTİVAL TÜM İLÇELERİMİZDE YAPILMALI”

4. Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali’nin Süleymanpaşa Belediyesi ile işbirliği içinde yapılmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Eşkinat ise; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak şehrimizin tanıtımında oldukça önemli bir yer tutan bu etkinlikte sizlerle işbirliği içinde olduğumuz için çok mutluyum. TEFSAD - Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği muhteşem bir festival doğurdu.Önümüzdeki yıl diğer belediyelerinde işbirliği festival tüm ilçelerimizde yapılmalı. Sizleri de başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çevik Başkan Eşkinat’a katkılarından dolayı kristal plaket hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.