Siyasi partileri ziyaret ettiler

Kısa bir zaman önce Çerkezköy Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine gelen Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretlere Çerkezköy'de faaliyet göstermekte olan siyasi partiler ile başladı. Başkan Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret ederken daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi ve son olarak Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı'na ziyaret gerçekleştirdi

Siyasi partileri ziyaret ettiler
08 Ocak 2015 Perşembe 09:08

 ÜÇ PARTİYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi partileri ziyaret etti. Salı günü saat 10.30'da Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret eden Ak Partililer, 11.30'da Milliyetçi Hareket Partisi'ni, 12.30'da da Büyük Birlik Partisi'ni ziyaret etti.

EL ELE OLMAK GÜZEL BİR ŞEYDİR

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret eden Ak Parti İlçe Teşkilatı'na, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk "El ele olmak güzel bir şeydir. İnşallah Çerkezköy adına çok iyi işler yaparız" ifadelerini kullandı.

İLK ÖNCE SİZLE BAŞLAMAK İSTEDİK

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederken "Sizde de yönetim yeni oluştu, bizde de yönetim yeni oluştu. Henüz daha görev dağılımı yapmadık fakat ziyaretlere başlamak istedik. Ziyaret programlarına ise kurumlardan önce siyasi partilerden başlamak istedik. Yerel Yönetimde iktidar olan parti olmanız dolayısıyla ilk sırayı size verdik” dedi.

BİZİM DERDİMİZ ÇERKEZKÖY'DÜR

Muhalefet olarak değil vatandaş odaklı çözümlerle Çerkezköy'de refaha ulaşmak için çalışılması gerektiğini dile getiren Öğe "Genel siyaset değil, yerel siyaset yapmalıyız. Genel siyaseti zaten yapıyorlar. Bizim derdimiz Çerkezköy’dür.  Yerel yönetimde bir araya gelerek Çerkezköy için ne yapabiliriz bunu düşünmeliyiz. Muhalefet olarak değil vatandaş odaklı çözümlerle Çerkezköy’de refah seviyesini arttırmalıyız” ifadelerini kullandı.

ELEKTRİK KESİNTİLERİ HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDULAR

Yaşanan kar muhalefeti dolayısıyla elektrik kesintileri hakkında her iki İlçe Başkanı da değerlendirmelerde bulundu.  CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “2015 yılındayız fakat hala daha tellerin birbirine çarpması ile saatlerce şehrin elektriği kesiliyor. Bunun üzerine basın açıklamasında bulunup tepkimizi dile getirdik. Bunların yaşanması açıkçası hoş bir durum değil” açıklamasını yaparken, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de “Biz kar yağışının bir gün öncesi TREDAŞ’ı ziyaret ettik. Kendileri ile konuştuğumuzda harici hatların ekonomik ömrünün dolduğunu ve havadaki kabloların yer altına alınması gerektiğini söylediler. Sizde, bizde bu konunun üzerinde durup birlikte elektrik sıkıntısını çözebiliriz” ifadelerini kullandı.

HER BÖLGEYE AYNI MİKTARDA YATIRIM YAPILIYOR

Hükümet'in Türkiye'nin her bölgesine aynı miktarda yatırım yaptığını belirten Abdullah Öğe "Bugün Karadeniz Bölgesine ne yatırım yapılıyorsa, Trakya’da da aynısı yapılıyor. Tekirdağ’da belediyelerin CHP belediyesi olması buraya yatırım yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Bizim anlayışımızda hizmette siyasette olmaz. Yapılan hastaneler, okullar bunların göstergesidir" dedi.

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Ak Parti İlçe Yönetimi daha sonra MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, ziyaretten dolayı Ak Parti İlçe Teşkilatına teşekkür ederken, Abdullah Öğe "MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

MİSAFİR ETMEKTEN DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUZ

Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel "Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm siyasi partileri çatımızın altında misafir etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. İki partide kongre süreci geçirdi, inşallah hepimiz için hayırlı olur” dedi.

BÜTÜN PARTİLERİN FİKİRLERİNE AÇIĞIZ

Gerçekleştirilen kongrelerde her iki partinin de çift liste ile güzel bir yarışa girdiğini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe "İki partide kongrede çift liste ile yarıştı. AK Parti’de biz, MHP’de de siz bu göreve seçildiniz, hepimizin amacı ve gayesi hizmet etmek. Kendimize görev olarak Çerkezköy’e hizmetleri hedef aldık. Yerel hizmetlerde partilerimizin siyasi görüşlerini ikinci plana bırakıp hizmeti öne çıkarmayı çabalıyoruz. Bu hizmetlerde siyasi partinin koyduğu çerçevede onun verdiği sınırlarda yapıp hizmet vermeye çalışıyoruz. Sizlerin de bizler gibi aynı düşüncede olduğunuza inanıyorum. Hepimizin düşüncesi elimizdeki imkanlarla bu hizmetleri yerine getirmektir. Karşılıklı fikir alışverişinde bütün partilerin fikrine açığız” ifadelerini kullandı.

HEP YAPICI ELEŞTİRİLERDE BULUNMAYA ÇALIŞTIK

Haksızlık karşısında her zaman dik bir duruş sergilediklerini söyleyen MHP İlçe Başkanı Koray Önsel "Genel siyasetin Çerkezköy’de ki temsilcileriyiz. Yerel yönetimler siyasetin ayağıdır. Kırıcı olmadan, eleştirilerimizi yaparak eksikleri gideririz. Hep birlikte Çerkezköy için mücadele edip birlik ve beraberliği sağlar isek memleketimiz için de örnek teşkil eder. Bizler elimizden geldiğince bugüne kadar hep yapıcı eleştirilerde bulunmaya çalıştık. Yanlışa doğru deme gibi durumumuz olmamıştır. Haksızlık karşısında da her zaman dik duruşumuzu da sergiliyoruz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ 18 OCAK'TA YAPILACAK İL KONGRESİ

Gerçekleşen ziyarette basın mensuplarının "CHP ve MHP Çerkezköy’den Milletvekili çıkardı fakat Ak Parti 13 yıldır Çerkezköy’den vekil çıkaramadı. Bu sene birilerini ilk sırada görecek miyiz?” sorusuna cevap veren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Bizim şuan önceliğiz 18 Ocak’ta yapılacak olan İl kongremiz. Kongre sonrasında seçim çalışmalarının startını vereceğiz. Çerkezköy’den en az bir AK Partili milletvekili ile temsil edilmesini arzu ederiz. Tekirdağ’ın bütün milletvekilliğine AK Parti olarak talibiz ve hepsi içinde çalışırız. Arzumuz ve kısmetimiz de o yöndedir. İl Teşkilatı ile görüşüp çalışma yapılarak partiyi en iyi yerlere getirecek adaylarla yola çıkacağız.” İfadelerine yer verdi.

SİYASET GELİP GEÇİCİDİR

CHP ve MHP’yi ziyaret ettikten sonra Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Yönetimi, son olarak BBP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Öğe’ye ziyaretten dolayı teşekkür ederken “Hepimiz aynı ilçede yaşıyoruz. Birlik beraberlik içinde olmamız, fikir alış verişi yapmamız bu ülkenin geleceği açısından en doğal olan şeydir” dedi. Bulut “Çünkü hepimizin gönül birliği var. Bu ilçede yaşıyorsak, siyaset gelip geçicidir. Temel olan bu ülkede yaşadığımızdır. İnşallah yeni yönetim sizin için de ülkemiz için de hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM

Ziyaret amacının bir tanışma ziyareti olduğunu belirten Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Bundan sonrasında çalışma ziyaretlerimiz de olacak” dedi. “Hepimiz Çerkezköy’ün bilindik simalarıyız. Diğer ortamlarda da bir ara gelen, Çerkezköy’de ekmek yiyen, çalışan, ilçemizde geçinen insanlarız” diyen Öğe “Başkanımızın da dediği gibi biz birlik beraberlik içerisinde fikirlerimizi beyan edelim, ilçemiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışalım. Derdimiz budur” şeklinde konuştu.

BU PARTİDE HER KESİMDEN İNSAN BULUNUYOR

Öğe konuşmasının devamında “AK Parti Teşkilatı esasında genç dinamik bir teşkilat. Bu parti her kesimden insanları mevcudiyetine katmış bir partidir. Dolayısıyla Büyük Birlik Partisi’ne de mensup arkadaşlarımız var. O dönemde aynı çalışma ortamında bulunmuş, rahmetli Genel Başkanınız Muhsin Yazıcıoğlu var. Geçmişte, özümüzde fikir anlamında hep bir paralellik mevcuttu zaten. Gerçekten seviyeli, düzgün bir kökenden geldiğine, o siyaseti yapmaya çalıştığına inandığımız bir Genel Başkandı. Her ortamda kendisinin ülkemize faydası olduğunu düşündüğümüz, o yüzden de köklerimizde genlerimizde bir farklılık olmadığını hissettiğimiz bir Genel Başkandı. Bunun şu anda da devam ettiğine, şimdi de bu şekilde çalıştığınıza inanıyoruz. İlçemizle alakalı sorunları hep beraber çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.