‘Saray’ı pilot bölge yapacağız’

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Nail Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında Saray’da bir dizi temaslarda bulundu. MHP İlçe Teşkilatında açıklamalarda bulunan Prof.Dr. Nail Yılmaz Saray’la ilgili çok önemli projeler hazırladıklarını belirterek, “Saray’ı pilot bölge yapmayı planlıyoruz. Tarım, Hayvancılık ve Turizm alanında Saray’a önemli yatırımlar yapacağız” dedi

‘Saray’ı pilot bölge yapacağız’
05 Şubat 2014 Çarşamba 07:17

SARAY’A ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPACAĞIZ
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Nail Yılmaz’ın Saray’daki ilk durağı MHP İlçe Teşkilatı oldu. MHP Saray Belediye Başkan Adayı Hakan Özgül, MHP Saray İlçe Başkanı Volkan Unutur ve Çukuryurt Köyü Muhtarı Mümin Buluş tarafından karşılanan Yılmaz, bir süre ilçe teşkilatında partililerle sohbet etti. Seçim çalışmaları hakkında konuşan Prof.Dr. Nail Yılmaz, Projelerini halka birlikte hazırladığını ifade ederek, “İlçe Teşkilatlarımızla, İlçe Belediye Başkan Adaylarımızla, Muhtarlarımızla, STK Temsilcileri ile sık sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Özellikle çiftçilerin sorunlarını çözmek için büyük gayret içindeyiz. Yerel seçimlerde iktidara gelir gelmez Saray’ı pilot bölge yapmayı planlıyoruz. Tarım, Hayvancılık ve Turizm alanında Saray’a önemli yatırımlar yapacağız. Tarımda, Hayvancılıkta ve Turizm’de çeşitliliği artıracağız. Saray’ı dışarıya ürün satan, önemli markaların olduğu bir merkez haline getireceğiz. Bunun yanında Büyükşehir Akademi diye bir projemiz var. Bu proje ile orta ve ara meslekleri geliştireceğiz. Bu projemiz hayat bulduğunda bölgedeki işsizlik sorununu en aza indirmiş olacağız” açıklamasında bulundu.
İLK DEFA BİR BÜYÜKŞEHİR’İ PARTİMİZE KAZANDIRMAK İSTİYORUZ
Göreve geldiklerinde ilk icraatlarında biride Ergene Nehrindeki kirliliği çözmek olacağını ifade eden Yılmaz, “Saray’dan pırıl pırıl doğan Ergene Çerkezköy ulaşınca bir tek canlının yaşamayacağı bir duruma geliyor. Bu kirlilik ile birlikte bölgemizde kanser vakaları hızla artıyor. Bir kanser hastasının sağlık harcamaları 200 bin TL’yi buluyor. Ergene’yi Saray ve Çerkezköy’den başlayarak pırıl pırıl akan bir nehir haline getirip, insanlarımızı kanserden, devletimizi de büyük bir yükten kurtaracağız. Ben bu yola gençler için çıktım. Saray’ımızın, Tekirdağ’ımızın ve Ülkemizin geleceği olan gençlere en iyi olanakları MHP’nin yerel yönetimler iktidarında sunacağız. Tekirdağ Büyükşehir’e ve Saray’a MHP’nin bayrağını dikerek, ilk defa bir Büyükşehir’i partimize kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.
KAZANAN MHP İLE HALKIMIZ OLACAK
Partilerinin son dönemin yükselen değeri olduğunu söyleyen MHP Saray Belediye Başkan Adayı Hakan Özgül ise şunları söyledi; “Her dönem olduğu gibi bu dönemde de net duruşunu koruyan partimiz ülke genelinde olduğu gibi Trakya’da önemli bir güç haline geldi. Bu gücün yerel seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir’i ve Saray’ı kazanması bizim olmazsa olmazımız. Bu hedefe ulaşmak için Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile en büyük gayreti gösteriyoruz. 31 Mart sabahı Tekirdağ’da ve Saray’da kazananın MHP ile birlikte halkımız olacağından en ufak şüphemiz yok”
SEÇİM SÜRECİNİN SORUNSUZ GEÇECEĞİNE İNANIYORUZ
İlçe Teşkilatındaki temaslarının tamamlayan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Nail Yılmaz’ın ikinci durağı Saray Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Hüseyin Öner tarafından sıcak bir şekilde karşılanan MHP’liler, seçim sürecinin en iyi şekilde sürmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Ziyaretlerinden dolayı MHP Heyetine teşekkür eden Kaymakam Öner, “İlçemizdeki adayların hepsini yakinen tanıyorum. Bizim görevimiz seçim sürecinin sağlıklı bir biçimde, sorun yaşanmadan tamamlanmasını sağlamak. Bunu başaracağımıza inancımızda tam. Saray Kaymakamı olarak bu süreçte sizlere de başarılar diliyorum” dedi.
ESNAFI GEZEREK DESTEK İSTEDİLER
MHP’li heyet daha sonra yol üzerinde bulunan esnaf ve kıraathaneleri ziyaret ederek, Saray Halkından destek istediler. MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Nail Yılmaz, MHP Saray Belediye Başkan Adayı Hakan Özgül ve partililer son olarak Saray Muharip Gaziler Derneğini, Saray Süt Üreticileri Birliğini ve İlçemizdeki diğer STK’ları ziyaret ettiler.
GAZİLERMİZE YER TAHSİS EDECEĞİZ
Muharip Gaziler Derneği ziyaretinde gazilere gerekli değerin verilmesinin kendisinde büyük üzüntüye neden olduğunu söyleyen Özgül, Yerel seçimden zaferle ayrıldığımızda ilk icraatlarımızdan biri de Muharip Gaziler Derneğimize yer tahsis etmek olacaktır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.