Recep Demirbağ artık Kapaklı’da görev yapacak

Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak uzun yıllar görev yapan Recep Demirbağ, Ağrı’ya tayin olmasının ardından idarecilik görevinden feragat ederken, bundan sonra mühendis olarak Kapaklı İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görev yapacak.

Recep Demirbağ artık Kapaklı’da görev yapacak
10 Kasım 2014 Pazartesi 07:37

 GÖREVİNE MÜHENDİS OLARAK KAPAKLI’DA DEVAM EDECEK

1994 yılında Çerkezköy’de göreve başlayan Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, artık Kapaklı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde mühendis olarak görevini yürütecek. Yeni görevi hakkında konuşan Recep Demirbağ, “Göreve başladıktan sonra 1 yıl Saray’da çalıştım ve daha sonra 3 yıl tedviren, 16 yıl da asaleten olmak üzere 19 yıl görev yaptım. 15 Nisan da yayınlanan rotasyon gereği tayinim Ağrı İli Taşlıçayı İlçe Müdürlüğüne çıktı” dedi.

İSA ALTAY VEKALETEN BAKACAK

Ağrı’ya tayin olmasının ardından idarecilik görevinden feragat ettiğinin ifade eden Demirbağ, “Tayin yazımın ardından çok düşündüm ve İlçe Müdürlüğü görevinden feragat ettim. Bundan sonra mühendis olarak Tekirdağ İl Müdürlüğü’nde çalışmak üzere kadrom Kapaklı’da olacak. Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne de Valilik oluruyla Ziraat Mühendisi İsa Altay vekaleten bakacak” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.