Ogan’dan BBP’ye ziyaret

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ve Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ogan’dan BBP’ye ziyaret
10 Kasım 2014 Pazartesi 07:28

 Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turan Demircan’ın ofisinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, partinin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve BBP’liler ile görüş alış-verişinde bulundu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyaret için İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a teşekkür eden BBP İl Başkanı Turan Demircan, BBP’nin bir dava ve misyon partisi olduğunu belirterek, her zaman polis, jandarma ve kolluk kuvvetlerinin yanında olduklarını ifade etti.

EMNİYETİ TEBRİK ETTİ

Çerkezköy Emniyet Teşkilatı’nın son zamanlarda başarılı çalışmalar yaptığını, suç ve suçlu ile etkin ve kararlı bir şekilde mücadele ettiğini ifade eden BBP İl Başkanı Turan Demircan, “Başarılı çalışmaları nedeni ile İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Ogan’ın nezdinde tüm polis teşkilatını kutluyorum. Özellikle uyuşturucu ile mücadeledeki hassasiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum. İlçemizdeki asayişin sağlanmasında etkin rol oynuyorlar ve görev alıyorlar” dedi.

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI’DA KONGRELER YAPILACAK

BBP’nin çalışmaları hakkında da bilgi veren İl Başkanı Turan Demircan, Pazar günü Beyzade Çay Bahçesi’nde İlçe Kongresi’ni yapacaklarını ve bir hafta sonra da Kapaklı’da İlçe Kongresini yapacaklarını belirterek, tüm BBP’lileri kongrelere katılmaya davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.