Muhasebeciler Kapaklı’da var olduklarını göstermek istiyor

Kapaklı’da faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Aytaç Balaban ile Nurten Pandir, kısa bir süre önce göreve başlayan Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Muhasebeciler Kapaklı’da var olduklarını göstermek istiyor
10 Kasım 2014 Pazartesi 07:30

 GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Kısa bir süre önce Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Tetik’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, yeni ziyaretçileri de Kapaklı’da faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Aytaç Balaban ile Nurten Pandir oldu. Ziyarette konuşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Nurten Pandir, Mali müşavirler olarak yeni ilçe olan Kapaklı’da faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, “Yeni Mali Müşavirler olarak hem yeni esnaflarımız ile birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

ÇERKEZKÖY’DEN ÇOK BAĞIMSIZ DEĞİLİZ

Kapaklı’da beş Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyette olduklarını belirten Aytaç Balaban ise, “Kapaklı ilçe olduktan sonra sayımız da artışlar oldu. Yeni mezunlar ve genç arkadaşlar Kapaklı’ya önem veriyorlar. Kapaklı olarak Çerkezköy’den çok bağımsız değiliz. Kapaklı’da muhasebeci ve mali müşavirlerin olduğunu göstermek istiyoruz. Muhasebeci ve mali müşavirlerin ise işleri Vergi Dairesi ile oluyor” açıklamasında bulundu.

ANLAYIŞ ÇERÇEVESİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çerkezköy yoğun bir ilçe. Kendi konunuz ile ilgili mükelleflere ve temsilcilerine en iyi hizmeti yapacağınızdan kimsenin şüphesi olmasın. Karşılıklı anlayış çerçevesinde sizlerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretinizden ötürü de sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.