MHP’de kongreler başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı'nda kongre süreci başladı. MHP üyeleri, Tekirdağ'da Kasım ayında başlayacak kongrelerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Başkanlarının da katılımıyla bir araya geldi

MHP’de kongreler başlıyor
11 Kasım 2014 Salı 07:58

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, kongre sürecinin demokratik bir süreç olduğunu belirterek, "Demokrasimizin vazgeçilmezlerinden olan seçim süreci bu ay itibariyle başlamıştır. Kasım, Aralık ayları içerisinde ilçe kongrelerimizi tamamlayıp Şubat ayı içerisinde il kongremizi yapmayı planlıyoruz. Kongre tarihlerimiz ileriki günlerde netleşecektir. Kongreler, partilerin can damarıdır, tazelenmek ve güçlenmek demektir. Partimizin bu süreçten güçlenerek çıkacağından kuşku duymuyorum. Mevcut başkanlarımızın karşısına elbette adaylar çıkacaktır ve çok doğaldır. Bu bir bayrak yarışı olacaktır. Ana maksat tabi ki halkımıza en iyi hizmeti sunmak olmuştur. Partimizde birbirinden yetenekli birçok arkadaşımız var. Kongre sürecinde her kim seçilirse seçilsin görevini layıkıyla yerine getireceğinden eminim" dedi.

ÖNSEL ADAY OLACAK

MHP’de kongre sürecinin başladığını belirten MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ise Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın kongresinin Aralık veya Ocak ayı içerisinde yapılacağını belirterek, “Genel Merkezimiz kongre takvimini netleştirdikten sonra tarih belli olacak” açıklamasını yaptıktan sonra, yapılacak olan İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na Aday olacağını açıkladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.