Kuşbahçe vatandaşların tepkisini çekiyor

Çerkezköy Tepe Emlak Konutları Mevkii’nde yaşayan vatandaşlar, neredeyse her akşam Kuşbahçe civarından gelen silah seslerinden şikayetçi olduklarını belirttiler

Kuşbahçe vatandaşların tepkisini çekiyor
02 Ocak 2015 Cuma 08:26

 SIK SIK SİLAH SESLERİ GELİYOR

Tepe Emlak Konutları Mevkii'nde oturan sakinler, alana her akşam onlarca aracın geldiğini ifade ederlerken "Gecenin geç saatlerine kadar sık sık silah ile ateş ediliyor. Bu durumun vahim olaylara sebebiyet vermeden kontrol altına alınmasını istiyoruz" dediler.

HER AKŞAM AYNI DURUM YAŞANIYOR

Çerkezköy Tepe Emlak Konutları mevkiinde yaşayan vatandaşlar her gece havaya defalarca sıkılan mermilerden rahatsız olduklarını ve tedirginlik yaşadıklarını ifade ederken “ Neredeyse her akşam aynı durum yaşanıyor. Bir kaç araç geliyor ve bir müddet sonra havaya defalarca ateş edilip gidiliyor” şikayetinde bulundular.

KONTROL ALTINA ALINMASINI İSTİYORUZ

Konuyla ilgili şikayetini sürdüren vatandaşlar “Her akşam rastgele havaya sıkılan mermilerden tedirgin oluyoruz. Burada neredeyse 5 bin kişi yaşıyor. Durumun daha vahim boyutlara ulaşmasından kaygılıyız.  Bu alanın kontrol altına alınmasını yetkililerden istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.