Kişisel ve kurumsal gelişim semineri sona erdi

Çerkezköy Kent Konseyi ve Çerkezköy Etüt Merkezi tarafından 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ‘Kentsel yaşamda kalite için kişisel ve kurumsal gelişim’ konulu seminer sona erdi. Seminerin tamamlanmasının ardından programa katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eğitmen Cüneyt Örkmez’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Kişisel ve kurumsal gelişim semineri sona erdi
10 Kasım 2014 Pazartesi 07:26

 ÇERKEZKÖY’E HAYRAN KALDI

Çerkezköy Kent Konseyi’nde düzenlenen ‘Kentsel yaşamda kalite için kişisel ve kurumsal gelişim’ konulu seminer sona erdi. Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen seminerin sona ermesinin ardından düzenlenen program da Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, seminere ilginin yoğun olduğunu belirterek, eğitmen Cüneyt Örkmez’e de teşekkür etti. Cüneyt Örkmez de seminer dolayısıyla geldiği Çerkezköy’de gördüğü sıcak ve büyük ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

BU TÜR SEMİNERLER ÇOK ÖNEMLİ

Başka seminerlerde de Çerkezköy’e gelmek istediğini ifade eden Cüneyt Örkmez, Çerkezköylüleri çok sevdiğini söyledi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise yaptığı konuşmada, “Bu seminer bugüne kadar gerçekleşen seminerlerden çok farklı. Kişisel eğitim anlamında  seminere katılanların bilinçlenmesi ve bu bilinci de yaymalarını arzu ediyoruz. Bu nedenle seminer bizim için daha da önemli” açıklamasında bulundu.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

Akay konuşmasının sonunda eğitmen Cüneyt Örkmez’i önümüzdeki dönemlerde de eğitim anlamında Çerkezköy’de görmek istediklerini ifade etti. Vahap Akay Çerkezköy Etüd Merkezi sahibi Pınar Satmaz’a da katkılarından dolayı teşekkür ederek, Cüneyt Örkmez’e de plaket takdim etti.

YAŞ GÜNÜNÜ PASTA KESEREK KUTLADILAR

Eğitmen Cüneyt Örkmez’in doğum günü olması sebebiyle seminere katılanlar kendisine sürpriz yaparak yaş pasta kestiler. Cüneyt Örkmez, 44.yaş gününü seminere katılanlarla birlikte pasta keserek kutladı.

Haber: Uğur Can AVCILAR

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.