Kaymakam Kubilay özel öğrencilerle bir araya geldi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çerkezköy’de faaliyet gösteren Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunu ziyaret etti.

Kaymakam Kubilay özel öğrencilerle bir araya geldi
05 Aralık 2014 Cuma 07:21

 ÖZEL ÖĞRENCİLERİ UNUTMADILAR

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çerkezköy’de faaliyet gösteren Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunu ziyaret ederek, engelli öğrencilerle bir araya geldi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a ziyaretti esnasında İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili İsa Altay ve Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman eşlik etti.

ATATÜRK PORTRESİ HEDİYE ETTİLER

Serkan-Müjgan Karagöz  çifti misafirlerini kapıda karşılarken, Kaymakam Metin Kubilay’da hayırsever çifte ve öğrencilere çiçek takdim etti. Kaymakam Kubilay ve beraberindekiler Okul’da eğitim gören engelli öğrencilerle ilgilenerek, yaptıkları el yapımı çalışmaları beğendiler. Engelli öğrenciler kendilerini ziyarete gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı kendilerinin yaptığı Atatürk portresi hediye ettiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen - 10 yıl önce
siz hiç narinleri ,gabralıları medyada gördünüz mü?nedir bu karagöz çiftinin medya merakı...müjgan müdür(!) den okul öğretmenleri bıkmışlar..milli eğt müdürünün zavallılığına ne demeli?..