Kauçuk hız kesiciler monte edildi

Bağlık Mahallesi Küme Evler Mevkii’nde yaklaşık 2 hafta önce meydana gelen trafik kazasında 4 yaşında ki Bulut Cengiz hayatını kaybetmişti. Yaşanan üzücü olayın ardından belediye ekipleri harekete geçerek araçların hızlarını kesmek amacıyla yollara kauçuk hız kesiciler monte etti.

Kauçuk hız kesiciler monte edildi
29 Aralık 2014 Pazartesi 08:43

ARAÇLARIN YAVAŞLAMASI İÇİN MONTE EDİLİYOR
Yaklaşık 2 hafta önce Bağlık Mahallesi Küme Evler Mevkii’nde meydana gelen trafik kazasında yolda oyun oynayan 4 yaşında ki Bulut Cengiz hayatını kaybetmişti. Meydana gelen kazanın ardından Çerkezköy Belediyesi ekipleri olası bir kazanın bir daha yaşanmaması adına kauçuk kasislerle önlem aldı. TSE standartlarına uygun olarak monte edilen kasislerin araçları yavaşlatma amacıyla monte edildiği ifade edildi.
ÇOCUKLARIN GÜVENLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ
Belediye olarak yaya ve araç trafiğini rahatlatmayı hedeflediklerini ifade eden yetkililer “Cadde ve sokaklardaki kauçuktan yapılı hız kesici kasis sayısı palan ve program çerçevesinde artırılacak. Mahalle aralarında ve yaya geçidine yakın yerlere monte edilen kasisler, cadde üzerinde bulunan hane sakinleri ve özellikle çocukların güvenliği için çok önemli” denildi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Özellikle okul noktalarına kasislerin yapıldığını ifade eden yetkililer, “Kısa bir süre önce yaşanan üzücü trafik kazasının ardından yaptığımız çalışmalar kapsamında Türbedere Mezarlığı önü, Kartal Sokak ve Mevlana İlkokulu arasına kauçuk hız kesici kasisler monte ettirdik” açıklamasında bulunuldu. Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.