Katlı otopark başka bahara

Çerkezköy Atatürk Caddesi Akbank arkasına yapılması planlanan katlı otopark maliyeti nedeniyle askıya alındı.

Katlı otopark başka bahara
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Ekim 2022 Çarşamba 20:46

Geçtiğimiz hafta muhtarlarla yapılan toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de katlı otopark projesiyle ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Katlı otoparkın maliyetinde araç başına bir otopark bedelinin bir araba kadar maliyeti var. 200 araçlık bir otopark yaptığında ciddi bir maliyet tutuyor. Önümüzdeki ay içerisinde gelişmeler göreceğiz” diye cevap vermişti.

Kent vizyon projesi kapsamında yeniden düzenlenen kaldırımlar ve otopark alanları daha az araç parkına müsaade etmekte. Şu an için araç parkı büyük sorun olarak karşımıza çıkmakta. Çerkezköylüler, Büyükşehir Belediye Başkanı’nın önümüzde ki ay içerisinde  göreceğiz dediği gelişmeler merakla bekliyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.