Karate Kupası'na katılacaklar

19-21 Aralık tarihlerinde İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda yapılacak olan Uluslararası Marmara Karate Kupası'na 50 ülkeden gelecek sporcular ile birlikte Çerkezköylü başarılı sporcular Murat Kıroğlu, Oğuzhan Genç ve Sabri Kıroğlu da hazırlanıyor

Karate Kupası'na katılacaklar
05 Aralık 2014 Cuma 07:24

ALINACAK İYİ DERECELER BİZE MORAL OLACAK

Katılacakları şampiyona hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköylü sporcu Murat Kıroğlu "Katılacağımız tunuva Türkiye Şampiyonası öncesi son turnuvamız. Buradan elde edilecek derece Türkiye Şampiyonası'nda bizlere büyük moral verecek. Karatede büyükler kategorisinde yılın önemli organizasyonu olan Türkiye Karate Şampiyonasında iki yıl üst üste şampiyon oldum. Bu unvanımı üçüncü yılda da korumak istiyorum. Öte yandan, bu turnuva, aynı zamanda Avrupa Karate Şampiyonası öncesi için milli takım seçmesi olarak değerlendirilecek” ifadelerini kullandı.

SALON YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Geçmişte Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu elde eden Çerkezköylü sporcular, müsabaka için hazırlık dönemi çalışmalarını Muscleworld Spor Salonu’nda ve Türk Tekstil Vakfı METEM Spor salonunda sürdürürken, aynı zamanda antrenör olan Murat Kıroğlu ve Oğuzhan Genç,  Muscleworld Spor Salonu Yetkilileri Ahmet Kuş ve Adnan Mugan’a teşekkür etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.