Kapaklıspor 3 puanı 3 golle aldı

Süper Amatör Lig’in 6. Haftasında Kapaklı Şehir Stadyumunda Çorlu Kültür Sultanköyspor ile karşılaşan Kapaklıspor sahadan 3-1 galip ayrılarak üst üste ikinci galibiyetini alarak üst sıralara tırmandı

Kapaklıspor 3 puanı 3 golle aldı
04 Aralık 2014 Perşembe 07:40

KAPAKLISPOR PUANINI 9' A YÜKSELTTİ

Süper Amatör Lig’in 6. Haftasında sahasında Çorlu Sultanköyspor ile karşılaşan Kapaklıspor 3 puanı attığı 3 golle alarak puanını 9’a yükseltti.

KAPAKLISPOR İLK DAKİKALARDA ÜSTÜNLÜĞÜ KURDU

Mücadelenin başlama düdüğü ile oyuna hızlı giren Kapaklıspor ilk dakikalarda rakibine oyun üstünlüğü kurdu. Sağlı, sollu ataklarla rakip savunmayı abluka altına alan Kapaklıspor dakikalar 7’yi gösterdiğinde Berke ile 1-0 öne geçti. Golün ardından maçta tutukluk yaşanırken, Kapaklıspor pozisyon bulmakta zorlandı.

İLK YARI 1-0 SONA ERDİ

İlk 45 dakikada iki takımda tutuk oynarken golün dışında pozisyon üretilmedi. Berke’nin 7. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçen Kapaklıspor aynı zamanda da ilk yarının skorunu tayin etmiş oldu.

GOL FIRSATLARINDAN YARARLANAMADILAR

Mücadele’nin ikinci 45 dakikasının başlamasıyla sahada ayrı bir Kapaklıspor vardı. Maçın 51. dakikasında sağ kanattan Hüseyin’in ortasında dokunan Serdar takımını 2-0 öne geçirdi. Ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor üst üste net gol fırsatlarını harcayınca farkın açılmasını sağlayamadı.

GALİP SKORU 3-0 YAPTI

2. golün ardından ataklarını sıklaştıran ve üst üste ataklarla golün sinyalini veren Sarı-Lacivertli ekip 55. dakikada etkili oyunun meyvesini aldı. Rakip kalecinin önde olduğunu gören ve aşırtma vuruşla golü atan Galip takımını 3-0 öne geçirdi.
 
KARŞILAŞMA 3-1 SONA ERDİ

3-0 geriye düşen Çorlu Sultanköyspor geliştirdiği kontra atakla maçtaki tek sayısını kaydederken maçın ilerleyen bölümlerinde başka gol olmadı ve karşılaşma 3-1 sona erdi.
 
 
Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.