Kapaklı’nın menfaati için ne gerekiyorsa yapacağız

Kapaklı Kaymakamlığı Hizmet Binası’nda faaliyete başlayan Nüfus Müdürlüğü vatandaşların hizmetine girdi. Program da konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, kısa bir süre içinde çalışmaların tamamlanarak Nüfus Müdürlüğünün yeni yerinde hizmetine açıldığını ifade ederek, “Pazartesi günü de Mal Müdürlüğü hizmete girecek. Kapaklı’nın menfaati için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi

Kapaklı’nın menfaati için ne gerekiyorsa yapacağız
15 Kasım 2014 Cumartesi 07:34

KÜÇÜK BİR KOKTEYL DÜZENLENDİ

Kapaklı Kaymakamlığı Hizmet Binası’nda Kapaklı’lı vatandaşların hizmetine giren Nüfus Müdürlüğü için küçük bir kokteyl düzenlendi. Yeni hizmete giren Nüfus Müdürlüğü için düzenlenen kokteyle Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, ve Mahalle Muhtarları katıldı.

KAPAKLI’NIN MENFAATİ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz yeni birimlerinin Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni ederek, “Kısa bir süre içinde çalışmalar tamamlanarak Nüfus Müdürlüğü yeni yerinde kapaklı halkımızın hizmetine açıldı. Pazartesi günü de Mal Müdürlüğü hizmete girecek. Kapaklı’nın menfaati için ne gerekiyorsa yapacağız”
açıklamasında bulundu.

KAPAKLI HALKINA HAYIRLI OLSUN

Kapaklı Nüfus Müdürü Keriman Ece Erten ise ilk gün elektriklerin kesilmesine rağmen 100 kişiye hizmet verdiklerini belirterek, “Şuan 3 personel ile hizmetteyiz fakat norm kadromuz 9 kişi. Kapaklı vatandaşı için kolaylık oldu ama isteyen vatandaşlarımız işlemlerini sadece buraya bağlı olarak değil İstanbul’da dahi yaptırabilirler. Sadece kayıp cüzdan ve adres işlemlerini buradan yapmak zorundalar. Tüm Kapaklı’ya hayırlı olsun” dedi.

MANDALI KAYMAKAM GÜRBÜZ’E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Son olarak konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’den övgüyle bahsederek, “Sayın Kaymakamımız kısa sürede hızlı bir çalışma ile tüm birimleri bir araya getirerek adeta devleti Kapaklı’ya getirdi. Ben kendisini kutluyorum. Bütün Kapaklı’ya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.