Kapaklı Tapu Müdürlüğü yeni yerinde hizmete başladı

Kapaklı’nın ilçe olmasının ardından Belediye Binası’nda Kapaklı Tapu Müdürlüğü olarak vatandaşa hizmet veren Tapu Müdürlüğü yeni yerine taşındı. Kapaklı Tapu Daire Müdürü Gülsüm Kip, yeni yerde Kapaklı halkına hizmet vermenin çok iyi olduğunu ifade ederek, “Hem alanımız genişledi hem de halkımız işlemlerini Çerkezköy’e gitmeden kendi İlçelerinde halledebilecek” dedi

Kapaklı Tapu Müdürlüğü yeni yerinde hizmete başladı
14 Kasım 2014 Cuma 08:15

DAHA GENİŞ BİR ORTAMDA HİZMET VERİYORUZ

Kapaklı Tapu Müdürlüğü Kaymakamlık Hizmet Binası’nda Kapaklı vatandaşlarının hizmetine girdi. Geçtiğimiz günlerde Kapaklı Kaymakamlığı Hizmet Binası’nın giriş katında hizmete giren Kapaklı Tapu Müdürlüğü Kapaklı’lı vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Kapaklı Tapu Müdürü Gülsüm Kip, yaptığı açıklamada, “Eski yerimiz Çerkezköy’de bir iş merkezinin içindeydi. Şimdi burada hizmette olmamız en çok vatandaşlarının işini kolaylaştırdı ve Kapaklı halkı için iyi oldu. Alanımızda genişledi daha rahat bir ortamda hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY’E GÖRE DAHA HAREKETLİ 

Gülsüm Kip konuşmasının devamında ise, “Kapaklı’da iş yükü yüzde 60 üzerinde. Çerkezköy’e göre daha hareketli. Günde yaklaşık 60’ın üzerinde işlem yapıyoruz ve bu Pazartesi günleri 100’e çıktığı da oluyor” dedi.

ÇERKEZKÖY-KAPAKLI VE SARAY’A HİZMET EDECEK

Tapu Dairesi ile beraber hizmete giren bir başka birim ise Kadastro Birimi oldu. Kapaklı Kaymakamlığı Hizmet Binası’nın dördüncü katında hizmete giren Kadastro Birimi daha önce Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nda hizmet veriyordu. Kapaklı Kaymakamlığı Binası’nda hizmete giren Kadastro Birimi Çerkezköy ve Saray’da ki birimlerin kapatılmasıyla, Kapaklı, Saray ve Çerkezköy’e hizmet verecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer yıldırım - 9 yıl önce
allah belasını versin kapaklı tapu dairesinin 10 gündür 1 tapu yapamadık