Kapaklı Emniyet Müdüründen Gazilere iadeyi ziyaret

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından gaziler tarafından ziyaret edilen İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ne i-adeyi ziyarette bulundu.

Kapaklı Emniyet Müdüründen Gazilere iadeyi ziyaret
08 Kasım 2014 Cumartesi 08:00

 HER ZAMAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, kısa bir süre önce kendisini ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğine iadeyi ziyarette bulundu. Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve diğer gaziler tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Barın, kendisini ağırlayan gazilere teşekkür ederek, “Sağ olsun başkanımız bizi ziyaret etmişti. Bizler de şehitler diyarı Çanakkale’den yeni geldik ve artık Kapaklı’da hizmetimize devam edeceğiz. Her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız. Herhangi bir sıkıntıları olduğu zaman elimizden gelen ne varsa her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.
40 ŞEHİT YAKINI VE GAZİ BULUNUYOR
Türkiye Muharip gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da kendilerini ziyaret eden Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’a teşekkür ederek, Kapaklı da bulunan gaziler hakkında bilgi verdi. Yarlıgan yaptığı açıklamada, “Bizleri ziyaret ederek onurlandıran Kapaklı İlçe Emniyet Müdürümüz Mehmet Ali Barın’a tüm gazi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kapaklı ve köylerde dahil olmak üzere şu anda 31 tane Kıbrıs gazisi, 3 tane iç güvenlik gazimiz ve 6 tane de şahit ailemiz bulunuyor” dedi. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.