Kapaklı da yol ihtiyaçları karşılandı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğünün Kasım ayı faaliyet raporunu açıkladı. Mandalı yaptığı açıklamada, ihtiyaç olan cadde ve sokaklarda yol bakım ve onarımlarının yapıldığını ifade ederek, “Tüm mahallelerimizde belli zamanlarda taleplere göre stabilize yol malzemesi temini sağlandı” dedi

Kapaklı da yol ihtiyaçları karşılandı
04 Aralık 2014 Perşembe 07:48

BORDÜR TAŞLARI GEREKLİ YERLERE MONTE EDİLDİ

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kasım ay faaliyet ve hizmet raporları açıklandı. Faaliyetler hakkında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Atatürk Mahallesi Merih Sokak’ta bulunan yola 150 m³ beton atılırken, Atatürk Mahallesi Kerem Sokak yol tamiratı yapıldı ve parça beton atıldı. Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi ve Vatan Caddesi’nin kesiştiği yerde ve Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi No:43’te kaldırım tamiratı oldu. Atatürk Mahallesi Kılınç Sokak bordür taşı döşendi” diye konuştu.

BEYAZ SARAY DÜĞÜN SALONU YIKILDI

Cumhuriyet İlköğretim Okulu çatısının tamir işleminin gerçekleştiğini ifade eden Mandalı, “Cumhuriyet Mahallesi Cevdet Kara Sokak ve Cihangir Sokak arası yağmur suyu gideri döşendi.Cumhuriyet Mahallesi Kıvanç Sokak ve Erdem Sokak beton yol tamiratı yapıldı. İlçemiz Halk Eğitim Merkezi bahçe düzenlemesi yapıldı ve parke taş döşendi. Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi ve Beyazıt Caddesinde bordür taşı döşendi. Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarında bulunan 512 Ada 1 parselde yer alan Beyaz Saray Düğün Salonu yıkım işlemi yapıldı” açıklamasında bulundu.

BOZUK YOLLARDA STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI YAPILDI

İrfan Mandalı konuşmasının devamında Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı Buket Sokakta park düzenlemesi yapıldığını belirterek şöyle devam etti; “Uzunhacı Mahallesi’nde bordür taşı döşendi.

Karaağaç Mahallesi muhtelif cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım tamiratı yapıldı. Karaağaç Mahallesi İmam Ali Camii yolu yapıldı, Balast ve mekanik malzeme atıldı. Bahçelievler Mahallesi İpekçiçeği Sokak yolu mekanik ve mıcır malzeme atıldı. Bahçelievler Mahallesi Yaren Sokak yolu mekanik malzeme atıldı. Cumhuriyet Mahallesi Turan Çeken Sokak yolu çakılla kaplandı. Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi, Hercai Sokak, Zakkum Sokak, Fesleğen Sokak, Kamer Sokak, Eylül Sokak, Çeken Caddesi sonu yolları mekanik ve çakıl ile tamiratları yapıldı. Bahçeağıl Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası’na 2. kata wc yapıldı, bozuk yollarda stabilize yol çalışması yapıldı.”

KİRALAMA İŞİ HİZMET ALIMI İHALESİNE ÇIKILDI

Uzunhacı Mahallesi Kahveler meydanında 100 metre bordür taşı çalışması yapıldığını sözlerine ekleyen Mandalı, “Karlı Mahallesi Sağlık Ocağının bahçe giriş kapısı yapıldı. Tüm mahallelerimizde belli zamanlarda taleplere göre stabilize yol malzemesi temini sağlandı. Kapaklı Sanayiciler İlkokulu ile Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğünün talepleri doğrultusunda okulların ihtiyacı olan aydınlatma malzemeleri temin edilip yerine montaj edildi. Kapaklı Halk Eğitim Merkezine talep edilen Doğalgaz Tesisatı Döşendi. Kaldırım Bakım ve Tamir Hizmet Alımı İhalesine çıkıldı. İş Makinesi ve Kamyon Kiralama İşi Hizmet Alımı ihalesine çıkıldı” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.