İhtisasını Balta Limanı’nda yapan Opr. Dr. Kılınç İrmet’te göreve başladı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İhtisasını İstanbul Balta Limanı Kemik Hastalıkları Hastanesi’nde yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Ahmet Şadi Kılınç, Pazartesi günü itibariyle hasta kabulüne başladı.

İhtisasını Balta Limanı’nda yapan  Opr. Dr. Kılınç İrmet’te göreve başladı
12 Kasım 2014 Çarşamba 07:55

3 SENE ÇANKIRI DEVLET HASTANESİNDE GÖREV YAPTI

Tıbbi kadrosunu yeni doktorlarla güçlendirmeyi amaçlayan Özel İrmet Hostiptal’da Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op.Dr. Ahmet Şadi Kılınç, Pazartesi günü itibariyle hasta kabulüne başladı. Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olan Kılınç, 2003 yılında da Trakya Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını İstanbul Balta Limanı Kemik Hastalıkları Hastanesi’nde yapan Ahmet Şadi Kılınç, 3 sene de zorunlu hizmet kapsamında Çankırı Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.

PAZARTESİ GÜNÜ HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Çankırı Devlet Hastanesi’nden ayrılan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Ahmet Şadi Kılınç, Pazartesi günü itibariyle Özel İrmet Hospital’da hasta kabulüne başladı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
filiz - 10 yıl önce
hocam basarılarınızın devamını dilerim.eşimin kurtulusu sizin sayenizde olmustur hakkınızı odeyemeyiz.tekrar basarılar