Halk Eğitim Müdürü Günel’den Mandalı’ya ziyaret

Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Günel, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Günel "Verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Bundan sonra da bu desteklerinizin devam etmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Halk Eğitim Müdürü Günel’den Mandalı’ya ziyaret
29 Aralık 2014 Pazartesi 08:40

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER
Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Günel ve beraberindeki eğitim görevlileri Esma Korkmaz ile Ebru Yaman, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyarette ettiler.
DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Günel ve beraberinde ki eğitimci öğretmenler Başkan Mandalı’ya Hak Eğitim Merkezine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bundan sonra da desteklerinizin devamını temenni ediyoruz” dediler.
HALK EĞİTİME ÖNEM VERECEĞİZ
Başkan Mandalı’da kendisine yapılan ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Burada olmanızdan dolayı çok mutlu oldum. Elimizden geldiği kadar Halk Eğitime önem vereceğiz” ifadelerini kullandı.Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.