Gençlerbirliği bize iyi bir ikaz verdi

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısı ile ligin üçüncü haftasında elde edilen mağlubiyet hakkında konuştu. Korkmaz yaptığı açıklamada, “Gençlerbirliğini hafife aldık diye düşünüyorum. Bu zamana kadar hazırlık maçları dahil oynadığımız en ciddi ve dişli maçtı diyebilirim. Bu fazla güvende bize kötü bir sonuç getirdi. Çerkezköyspor’un hedeften kopacağını zannetmesinler, aksine bu mağlubiyet bizleri daha da kamçıladı. Takım kendine çok güveniyor ve bir şekilde ikaz verilmesi gerekiyordu bunu da Çorlu Gençlerbirliği takımı verdi. İyi oldu her maçı final havasında oynayacağız” dedi

Gençlerbirliği bize iyi bir ikaz verdi
13 Kasım 2014 Perşembe 07:32

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği basın toplantısı ile hafta sonu Çorlu Gençlerbirliği karşısında elde edilen mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu. Kulüp binasında düzenlenen toplantıda konuşan Korkmaz, “Galibiyetten sonra toplantı yapmanın anlamı yok. Önemli olan mağlubiyetten sonra toplantı yapmanın anlamı var. Geçen hafta ilk maçımızdan 4-0 skorla ayrılarak Çorlu Kültür engelini geçtik. O maçı hiçbir zaman ölçü almadık ve bu hafta evimizde oynadığımız Çorlu Gençlerbirliği bizim maçı son derece önemliydi. Ne olursa olsun bu grubun iddialı takımlarından biri de Çorlu Gençlerbirliği’dir” diye konuştu.

BUNDAN SONRA ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ

Takımına ne kadar güvense de bazen böyle aksiliklerin yaşanabileceğini ifade eden Ahmet Korkmaz, “Bunun nedenini de çeşitli şeylere bağlayabiliriz. Özellikle takımımız kendine oldukça güvendi. Gençlerbirliğini hafife aldık diye düşünüyorum. Bu zamana kadar hazırlık maçları dahil oynadığımız en ciddi ve dişli maçtı diyebilirim. Bu fazla güvende bize kötü bir sonuç getirdi. Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Takım olarak kötü oynadık. Hak eden taraf Çorlu Gençlerbirliği idi ve kazandılar. Kendilerini kutluyorum. Bundan sonra önümüze bakacağız. Daha önümüzde uzun bir maraton var” dedi

MALKARA MAÇINA KADAR KAYIPSIZ GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Ligin dördüncü haftasında Ergene Belediyespor deplasmanına çıkacaklarını sözlerine ekleyen Korkmaz, “Malkara maçına kadar kayıpsız geçeceğimize inanıyorum. Malkara da ciddi bir deplasman ve oradan da 3 puanla dönersek yolumuza iyi bir şekilde devam edeceğiz. Bir sakatımız bulunuyor ve ondan yoksun sahaya çıktık. Sağ kanat oyuncumuz Cem Akbaba, geçen hafta oynadığımız Çorlu Kültür maçında takımımıza ısınma için müsaade etmedikleri için ısınmadan maça çıktık ve sakatlığı gerçekleşti. İki hafta aramızda olmayacak” açıklamasında bulundu.

OYUNCULARIMIZ ISINAMADIĞI İÇİN SAKATLIK YAŞADIK

Maç öncesi oyuncuların ısınamamasından dolayı yetkililere seslenen Ahmet Korkmaz, “Yetkililer maç saatlerini belirlerken arada muhakkak bir zaman bırakmaları gerekiyor. Bu ayarlama nasıl oluyor anlamıyorum. 12.00’da başka bir maç, saat 14.00’da da başka bir maç. Bu halı saha turnuvası değil ve biz alışık değiliz. Bu zamana kadar böyle bir şey yaşamadık. Gözlemciye ricada bulunduk ve kale arkasında bari oyuncularımız ısınsın dedik ama ‘Hayır’ cevabı aldık. Hoş bir şey olmadı. Çorlu Stadı’nda bir sürü eksiklik var. Soyunma odasında pencere düşüyor Apti’nin kafası yarıldı. Bunlar nasıl kontrol edilip onay veriliyor anlamıyorum. Güvenlik sıfır ve maçın ardından 1947 taraftarları aracımızı taşladı. Hiçbir müdahale olmadı. Kapaklı da bu haftaki programla ilgili toplantı yapıldı. Güvenlik önlemi alınmasını istediler ama ne kadar da güvenlik önlemi alınsa misafir taraftar için tribün olmadığı için orada hiçbir önlem alınamaz” diye konuştu.

HEDEFİMİZDEN ASLA KOPMAYACAĞIZ

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz konuşmasının sonunda ise, “Taraftarlara bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Aldığımız mağlubiyet ile Çerkezköyspor’un hedeften kopacağını zannetmesinler, aksine bu mağlubiyet bizleri daha da kamçıladı. Takım kendine çok güveniyor ve bir şekilde ikaz verilmesi gerekiyordu bunu da Çorlu Gençlerbirliği takımı verdi. İyi oldu her maçı final havasında oynayacağız. Grupta çok iddialı takımlar var ve mağlubiyet alan hedeften düşmez. Herkesin sabırlı olmasını ve takımımızı desteklemelerini temenni ediyorum. Ergene maçını da kayıpsız geçerek inşallah hedefimize ilerleyeceğiz. Devre arasında da takıma takviye çalışmalarımız olacak. Takip ettiğimiz oyuncular var ve gerekli müdahaleler yapılacak” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.