Fevzipaşaspor 10 numara

Tekirdağ Amatör Ligi B Grubu’nda Küçük Yoncalıspor’u sahasında konuk eden temsilcimiz Fevzipaşaspor farklı mağlup etti. Hasan Barut’un hat-trick yaptığı karşılaşmada Fevzipaşaspor rakibini 10-0 mağlup etmesini bildi

Fevzipaşaspor 10 numara
03 Aralık 2014 Çarşamba 07:57

MAÇ VELİKÖYDE OYNANDI

Tekirdağ Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Fevzipaşaspor ligin ilk haftasında ertelenen Küçük Yoncalıspsor maçını Lig’e verilen bir haftalık arada oynadı. Veliköy Stadı’nda rakibini konuk eden temsilcimiz sahadan galip ayrıldı.

TEMSİLCİMİZ ETKİLİ OYUNUN MEYVESİNİ ALDI

Mücadelenin başlama düdüğünün ardından oyuna ağırlığını koyan ve rakip yarı sahada çok adamla hücum yapan temsilcimiz Fevzipaşaspor etkili oyununun meyvesini  ilk dakikalarda aldı. Temsilcimizin hem oyuncusu hem de teknik adamı olan Hasan Barut takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golün ardından baskısını arttıran ve rakip savunmaya zor anlar yaşatan temsilcimiz Fevzipaşaspor Hasan’ın ayağından bir gol daha buldu. Kendisinin ve takımının 2’nci golüne imza atan Hasan Barut’un ardından, bir diğer yıldız oyuncu Tolga takımını 3-0 öne geçiren golü attı.

KÜÇÜKYONCALI BASKIYI ARTTIRDI

Oyunu 3-0 getiren temsilcimiz Fevzipaşaspor önde olmanın verdiği rahatlıkla savunmasında açıklar vermeye başladı. Rakip Küçükyoncalıspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta içeri açılan ortaya iyi yükselen Küçükyoncalısporlu oyuncunun kafa vuruşu kalecide kaldı. Ataklarını daha çok sıklaştıran rakip takımın ceza alanı dışından atılan şutu direkten döndü.

İLKYARI 4-0 SONA ERDİ

Üst üste karşıladığı ataklara karşılık veren temsilcimiz ise geliştirdikleri atakta 4. golü buldu. Orta alanda kaptıkları topla rakip kaleye yüklenen temsilcimiz yine Hasan Barut’un ayağından golü buldu. Attığı golle hat-trick yapan Kaptan aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti.

İKİNCİ YARI DA GOLLER DEVAM ETTİ

Maçın ikinci yarısında da ilk yarıda olduğu gibi temsilcimiz önde baskısı ile başladı. Henüz daha ikinci yarının başında 5. golü bulan temsilcimiz aradaki farkı iyice açtı. Sol kanattan gelişen atakta içeri açılan ortaya iyi yükselen Remzi’nin kafasından gelen gol kaleciye faul gerekçisiyle gol değeri kazanmadı.

TOLGA’DA HAT-TRİCK YAPTI

Hasan Barut’un etkili oyunu ile orta saha ve hücum yönünde tehlikeli ataklar geliştiren temsilcimiz Fevzipaşaspor Tolga ile skoru 7-0’a getirdi. Kendisinin ikinci golünü atan Tolga, gelişen bir diğer atakta yeniden meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak Hat-Trick yaptı.

SKOR 10-0 OLDU

Gole doymayan temsilcimiz farkın açılmasıyla iyice rahatladı ve ofans oyununu devam ettirdi. Gökhan, Emre ve Tamer ile üç gol bulan temsilcimiz skoru 10-0’a getirdi.

13 PUAN İLE 3. SIRAYA YERLEŞTİ

Mücadelede başka gol olmayınca temsilcimiz ertelenen maçtan çok farklı skor ile ayrılarak puanını 13’e yükselterek 3. Sıraya yerleşti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.