Ergene Belediyesi'nde rüşvet operasyonu

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen 'Akasya' adı verilen rüşvet operasyonda 5'i zabıta, 15'i iş insanı 20 şüpheli gözaltına alındı.

Ergene Belediyesi'nde rüşvet operasyonu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Haziran 2023 Perşembe 10:54

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde ruhsat verme karşılığında bazı iş insanlarından rüşvet alındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Polis, teknik ve fiziki takibin ardından saatlerinde Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne 'Akasya' adı verilen operasyon düzenledi. Operasyonda, zabıta müdürü Ayhan A. ile birlikte ruhsat bölümündeki 4 personel ve ruhsat karşılığı rüşvet verdiği iddia edilen fabrika sahiplerinin de aralarında olduğu 15 iş insanı olmak üzere 20 şüpheli gözaltına alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.