Engelli çocukların eğitimi için yemek düzenleniyor

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen ‘Eğitim Her Engeli Aşar’ yemeği 21 Kasım Cuma akşamı Güneşler Otel’de yapılacak

Engelli çocukların eğitimi için yemek düzenleniyor
07 Kasım 2014 Cuma 08:53

Düzenledikleri ‘Eğitim Her Engeli Aşar’ isimli yemekten elde edilecek gelirin Okul Aile Birliği tarafından belirlenen engelli çocukların eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağını belirten Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, “Eğitim gönüllülerinin düzenleyeceğimiz yemekte bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz ve Çerkezköy kamuoyunan destek bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

21 KASIM CUMA GÜNÜ YAPILACAK

‘Eğitim Her Engeli Aşar’ isimli yemeğin 21 Kasım Cuma akşamı saat 19.30’da Güneşler Otel’de başlayacağını ve biletlerin satışa çıktığını ifade eden Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, “Yemeğimizin biletleri Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği’nden, Kent Konseyi’nden ve Dekor Emlak’tan temin edilebilir. Eğitime, özellikle engelli çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak isteyen hayırseverleri yemeğimizi onurlandırmaya bekliyoruz” çağrısında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.