Eğitimler başladı
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Poşpoş Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri arasında SRC Muafiyet, SRC 1-2-3-4, SRC 5 ve Psikoteknik Belgeleri alımında üyelere avantaj sağlaması amacıyla imzalanan protokol kapsamında, ilk grup Cumartesi günü eğitime başladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Poşpoş Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri arasında imzalanan protokol kapsamında, ilk grup eğitimlere Cumartesi günü başladı.
ÜYELERE BELGE ALIMINDA AVANTAJ SAĞLANDI
5. Meslek Komitesi’nin önerisiyle, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Poşpoş Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri arasında, karayolunda yük ve yol taşımacılığında kullanılan tüm ticari araç sürücülerinin ve kendi iştigal konusu ile ilgili tüm sürücülerin almak zorunda olduğu SRC Muafiyet, SRC 1-2-3-4, SRC 5 ve Psikoteknik Belgelerinin daha avantajlı koşullarla alınabilmesi için işbirliği protokolü imzalanmıştı.
ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI SAĞLANACAK
Protokol kapsamında ÇTSO üyelerine indirim uygulanırken, belli bir sayıda (15-20) müracaat olduğunda ulaşım imkanı ücretsiz olarak sağlanacak.
Haber: Uğur Can Avcılar