Daimi Tavan ve Yönetimi Kubilay'ı ziyaret etti

Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan ve Yönetimi, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti

Daimi Tavan ve Yönetimi Kubilay'ı ziyaret etti
11 Aralık 2014 Perşembe 08:36

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Kısa bir süre önce Emlakçılar Derneği Başkanlığı'na seçilen Daimi Tavan ve Yönetimi Kaymakam Metin Kubilay'ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretten dolayı Dernek Başkanı Daimi Tavan ve Yönetimi'ne teşekkür eden Kaymakam Kubilay "Kısa zaman önce görevi devraldınız. Sizlere bu görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Sivil Toplum Kuruluşları'na her zaman önem verdiklerini dile getiren Kaymakam Kubilay "Çerkezköy severek çalıştığımız bir yer. Çerkezköy büyüyen bir yer. Türkiye'de en fazla göç alan İlçelerden bir tanesi. Bu bağlamda Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile işbirliği içerisinde olacağız. Sizlerle de aynı şekilde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Hep beraber Çerkezköyümüzü daha iyi yarınlara getirmek için çalışacağız. Sizlere en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

LOKAL ÇALIŞMAMIZ VAR

Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan da "Çerkezköy'de bir lokal açma çalışmamız var. Yeni yıl ile birlikte bu kesinleşmiş olacak. İnşallah sizleri yeni yerimizde ağırlarız" ifadelerini kullandı ve ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.