ÇOSB’nin eğitime desteği devam ediyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün (ÇOSB) yangın ve çevre eğitimleri devam ediyor. Bulunduğu bölgeye her açıdan faydalı olmayı ve katkıda bulunmayı benimseyen ÇOSB’nin bu amaçla başlattığı yangın ve çevre eğitimleri aralıksız devam ediyor.

ÇOSB’nin eğitime desteği devam ediyor
17 Kasım 2014 Pazartesi 08:50

1100 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLDİ

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde 13 okulun 3. Sınıf öğrencilerinden yaklaşık 600 öğrenciye yangın eğitimi; 10 okulun 7. Sınıf öğrencilerinden yaklaşık 500 öğrenciye de çevre eğitimi verilecek. Öğrencilerde çevre ve yangın bilinci oluşturmayı hedefleyen ÇOSB Bölge Müdürlüğü bu çerçevede eğitimlerin ilkini ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

EĞİTİM 3. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK VERİLDİ

Eğitimlerden önce bir konuşma yapan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, çevre ve yangın eğitiminin önemine dikkat çekerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Özdoğan’ın konuşmasının ardından eğitimlere geçildi. İlk günkü çevre eğitimi ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çevre Atık Kontrol Sorumlusu Yunus Doğan tarafından Nurullah Narin Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerine verildi. Yangın eğitimi de ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu tarafından Atatürk İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine verildi.

EĞİTİMLER UYGULAMALI GÖSTERİLDİ

Eğitimler çerçevesinde, ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu öğrencilere yangın ve yangından korunma konusunda bilgiler verdi. Teorik bilgilerin ardından ÇOSB İtfaiye birimine geçilerek öğrencilere eğitimler uygulamalı olarak gösterildi.

ATIKSU ARTIMA TESİSİ GEZİLDİ

ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çevre Atık Kontrol Sorumlusu Yunus Doğan tarafından verilen çevre eğitimlerinde de, çevre ve çevrenin korunmasındaki öncelikler anlatıldı. Bu eğitimin ardından da ÇOSB Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi gezildi. Bu gezinin ardından eğitim tamamlanmış oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.