CHP'li Kadınlar Kapaklı'da toplandı

Tekirdağ genelinde her ay yapılmakta olan CHP Kadın Kolları Toplantısı bu ay Kapaklı CHP Kadın Kolları ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da katılırken bu ay yapılan çalışmalar ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan çalışmalar konuşuldu

CHP'li Kadınlar Kapaklı'da toplandı
17 Kasım 2014 Pazartesi 08:47

TOPLANTI KAPAKLI'DA YAPILDI

Kapaklı Aksu Pastanesi’nde gerçekleşen toplantı Cuma günü saat 13.00'da başladı. Tekirdağ İlçelerinde her ay yapılmakta olan CHP Kadın Kolları Toplantısına, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nalan Çolak ile CHP İlçe Kadın Kolları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Programa ev sahipliği yapan CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu ile CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi. Toplantıda CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin de hazır bulundu.

YANLIŞLARIN SORUMLUSU İKTİDARDIR

CHP Kadın Kolları toplantısında açılış konuşmasını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı gerçekleştirdi. Mandalı "CHP İlçe Kadın Kolları toplantısında partililerle bir arada bulunmaktan çok mutluyum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, birlikteliğimiz daim olsun” ifadelerini kullanırken " 1945’ten bu güne CHP tek başına iktidar olmamasına karşın her dönem eleştiri  alıyor. Yapılan her yanlış çalışmanın sorumluluğunu bizim üzerimize atıyorlar. Yapılan yanlışların sorumlusu biz değiliz, iktidardır” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ
 
Tekirdağ'da olduğu gibi Türkiye genelinde de birlik ve beraberlik ile iktidara gelebileceklerini belirten Mandalı "İktidara yürüme anlamında birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerekiyor. İktidara gelmek istiyorsak kimseye kırılmadan, küsmeden birlik ve beraberlik içerisinde yürümeliyiz. Birlik ve beraberlik içinde hareket edersek, Tekirdağ’da olduğu gibi Türkiye genelinde de iktidara geliriz” dedi.

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLIDA OY ORANI DÜŞÜK

Kapaklı'da, CHP'nin oy oranını yüzde 50'ye çıkarmak için çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini belirten Mandalı “Çerkezköy ve Kapaklı’da oy oranı düşük. Bunda da Çerkezköy ile Kapaklı’nın aldığı göçün çok büyük etkisi var. CHP’nin Kapaklı’daki yüzde 28 oy oranını yüzde 50’ye çıkarmalıyız. Bunun için herkesin üzerine büyük görevler düşüyor. Herkes el ele vererek çalışmalı, mücadele vermelidir. Bu şekilde çalışırsak yüzde 50 oy oranını yakalayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

VAROLUŞUMUZUN SEBEBİ CUMHURİYETTİR

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın ardından söz alan, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü varoluşumuzun sebebi Cumhuriyettir sözleri ile konuşmasına başlarken “Cumhuriyetimizi kadınlarımıza borçluyuz. Kadınlarımızın mücadelesi olmasaydı, bugün çok daha farklı olurdu. Bugün de o kadınların torunları ile bir arada bulunmanın gururu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

KADINLAR TOPLUMDA AKTİF ROL ALMALI

CHP'nin günden güne büyüdüğünü dile getiren Köprülü "Kadınlar toplumda aktif bir rol almalıdır. Cumhuriyet Halk Partililer olarak günden güne büyüyoruz. Mücadele etmeye devam edeceğiz. Bizlerin bir araya gelme nedeni Cumhuriyetin oluşturan değerlendir. Hiçbir maddi menfaatimiz olmadan, bir aradayız; mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

MİSAFİRPERVERLİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda daha sonra CHP Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Her ay farklı bir İlçede toplandıklarını dile getiren Ormancı "Bu ay CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Yönetimi’nin ev sahipliğinde Kapaklı’da toplandık. CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz" dedi

SİYASETTE BAŞARI DOĞRU YOL İLE KAZANILIR

Toplantıda son olarak CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu söz alırken "Toplantımızın genel amacı tüm Tekirdağ’ın dahil olacağı bir beyin fırtınası yaratmaktır. Bunu da örgütlü ve bilinçli kadın kollarıyla yapmalıyız. Siyasette başarı doğru yollarla kazanılır. Tıpkı satranç taşı gibi akılcı hamleler gerekir. Bu doğrultuda partimiz ve ülkemiz adına gücümüz ve enerjimiz ile geleceğin çocuklarına güzel bir Türkiye bırakmak hedefimiz olmalıdır. Aydınlık bir Türkiye için hep birlikte omuz omuza çalışmalıyız” dedi ve ardından toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.