Çerkezköyspor evinde kayıp 1-3

Süper Amatör Lig’in 3. Hafta mücadelesinde temsilcimiz Çerkezköyspor sahasında Çorlu Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. İstediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz kalesinde üç gol görürken, uzatma dakikalarında Serkan’ın ayağından gelen tek golle müsabakadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılarak ilk haftayı puansız kapattı.

Çerkezköyspor evinde kayıp 1-3
11 Kasım 2014 Salı 07:52

MÜSABAKA CUMARTESİ GÜNÜ OYNANDI

Süper Amatör Lig’in üçüncü haftasının ilk maçı Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadında oynandı. Cumartesi günü saat 13.00’da başlayan mücadeleye temsilcimiz Çerkezköyspor Murat, Uğur, Melih, Tahir, Abdi, Engin, Hilmican, Can, Mehmet Narin, Serkan Akyüz ve Muharrem 11’i ile çıkarken, konuk ekip Çorlu Gençlerbirliği ise, Yalçın, Çağatay, Atalay, Abdullah, Özkan, Bektaş, Mustafa, Serkan, Feyyaz, Salih ve Yusuf 11’i ile sahaya çıktı.

İLK TEHLİKELİ ATAK TEMSİLCİMİZDEN GELDİ

Mücadelenin başlama vuruşu ile oyuna başlayan Çerkezköyspor ayağa paslarla ilk dakikalarda oyunu ortada tutmaya çalıştı. Çerkezköyspor’a karşı sert savunma yapan Çorlu Gençlerbirliği oyunu orta alanda kabul ederken, temsilcimiz ilk tehlikeli atağını maçın 3.dakikasında Serkan Akyüz ile buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Serkan’ın şutu az farkla auta çıkarken, pozisyonun ardından Çorlu Gençlerbirliği sol kanattan hızlı çıktı. Topla buluşan Feyyaz’ın şutu kaleci Murat’ta kaldı.

İLK GOL 12.DAKİKA DA GELDİ

Çorlu Gençlerbirliği hücum yönüne göre sağ kanattan getirilen topta Mustafa’nın ortasında meşin yuvarlakla buluşan Yusuf düzgün vuruşla takımını Çerkezköyspor deplasmanında 1-0 öne geçirdi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Çorlu Gençlebirliği, Çerkezköyspor savunmasına zor anlar yaşattı. 12. dakikada bulduğu gol ile 1-0 öne geçen Mavi-Siyahlı ekip üst üste bulduğu ataklarla adeta ikinci golünde sinyalini verdi.

İLK DEVRE RAKİBİN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Kanatları hızlı ve etkili kullanan Çorlu Gençlerbirliği 25. Dakikada sol kanatta Mustafa ile atağa çıktı. Mustafa’nın ceza sahası yan çizgisinden yaptığı ortada ceza sahasında topla buluşan Feyyaz sol ayağıyla yaptığı plase vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Golün ardından oyun disiplininden kopmayan Çerkezköyspor 34.dakikada sağ kanattan yapılan korner atışında topa yükselen Abdi’nin kafa şutu az farkla direğin yanından auta çıktı. Mücadelenin ilk yarınsının son dakikalarında oyuna heyecan gelse de iki takımda bulduğu pozisyonları gole çevirmekte zorlandı. Orta alanı etkili kullanan Çerkezkösypor skor üretemeyince skor üstünlüğü olan Çorlu Gençlerbirliği’nin kontrolünde ilk yarı 2-0 sona erdi.

TEMSİLCİMİZ NET POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlama düdüğü ile Çerkezköyspor ilk yarıda olduğu gibi topu rakip sahada en çok tutan ekipti. Dakika 49’u gösterdiğinde Serkan Akyüz ceza alanı önünde topla buluştu. Önünü açan Serkan’ın sert şutu kaleci Yalçın’da kaldı. Çorlu Gençlerbirliği 51.dakikada sağ kanatta Serkan Yıldız topla buluştu. Serkan’ın çapraz pozisyonda uzak kale direğine attığı şut filelerle buluştu. Golün ardından da oyun disiplinden kopmayan Çerkezköspor 54.dakikada hücum yönüne göre sol kanatta serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Muharrem ceza alanına sert orta kesti, gelen ortaya kimse vuramayınca Çerkezköyspor yakaladığı fırsattan da yararlanamadı.

SERKAN’IN KAFA VURUŞU AZ FARKLA AUTA ÇIKTI

Farkı daha çok arttırmak isten Çorlu Gençlerbirliği Feyyaz ile bulduğu pozisyondan yararlanamadı. Skoru eritmeye çalışan Çerkezköyspor’da 67.dakikada Mehmet Narin ile pozisyon buldu. Mehmet Narin ceza alanı önünde buluştuğu topla rakiplerini şık çalımlarla geçerken, önünü boşaltan golcü futbolcunun sert şutunu kaleci çıkardı. Sağ kanattan köşe vuruşu kazanan Çerkezköyspor’da topun gerisine Muharrem geçti. Muharremin ortasında topa iyi yükselen Serkan Akyüz’ün kafa şutu auta çıktı.

TEK GOL SERKAN’DAN GELDİ

Mücadelenin son bölümlerine oyunun ve skorun rahatlığı ile giren Çorlu Gençlerbirliği savunmasında boşluklar vermeye başladı. Maçın uzatma bölümlerinde sağ kanattan yapılan ortada Çorlu Gençlerbirliği savunma oyuncusu Abdullah’ın kademeye geç girmesinden dolayı topu önünde bulan Serkan Akyüz düzgün vuruşla takımının tek sayısını getiren golü buldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.