Çerkezköy çiçeklerle kaplanıyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin giriş çıkışlarının yanı sıra kavşak, bulvar ve Atatürk Caddesi boyunca kasım patı ve hercaim menekşe olmak üzere yaklaşık 20 bin adet çiçek ekimi yapılıyor.

Çerkezköy çiçeklerle kaplanıyor
08 Kasım 2014 Cumartesi 08:04

 ESTETİK BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTURACAĞIZ

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehrin genelini kasım patı ve hercaim menekşe çiçekleriyle donatıyor. Amaçlarının ilçeye yakışır bir çiçek güzelliği oluşturmak olduğunu ifade eden Park ve Bahçeler Müdürü Nazan Uysal, “Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın talimatı ile bu konuda ki çalışmalara büyük özen gösteriyoruz. Ekimi gerçekleştirilen çiçekler ile güzel estetik bir görüntü oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

20 BİN ADET ÇİÇEK EKİLİYOR

Atatürk heykelinin çevresi başta olmak üzere, Atatürk Caddesi üzerinde ki orta refüj, Köşem mevki, kavşaklar ve Narin caddesinin tamamı çiçeklerle donatılıyor. B/S/H Kavşağı üzerinde de önümüzdeki günlerde çiçek ekimlerinin olacağı ifade edildi. Yapılan çalışmalar kapsamında yaklaşık 20 bin adet kasım patı ile hercaim menekşe çiçekleri ekiliyor. Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.