Bu son puan kaybımız olmalı

Süper Amatör Lig 9. haftasında oynanan 1911 Çerkezköyspor, Çerkezköyspor mücadelesi ile ilgili 1911 Çerkezköyspor Yardımcı Antrenörü Sefer Ekizoğlu bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Mustafa Uğraş Stadı'nda oynanan maçta zeminin kötü durumda olmasına rağmen takımın oyununda ve oyuncuların performansında herhangi bir aksaklık olmadığını dile getiren Ekizoğlu "Ayakta durmanın zor olduğu bir zeminde futbolcularımız gol pozisyonlarına girdi ve atak ürettiler. Gol bulamadık ancak maçında başında yakaladığımız net fırsatlar gol olsa farklı bir skor elde edebilirdik" ifadelerini kullandı

Bu son puan kaybımız olmalı
24 Aralık 2014 Çarşamba 18:59

 1911 Çerkezköyspor Yardımcı Antrenörü Sefer Ekizoğlu ve takım oyuncuları Bahadır ile Vedat derbi maça ilişkin açıklamada bulundular

İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK

1911 Çerkezköyspor tesislerinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan 1911'in başarılı kanat oyuncusu Bahadır, saha zemini ile ilgili şikayetlerini dile getirirken "Maç içinde fırsatları değerlendiremedik. Saha zemini ve hava şartları oyunumuzu etkiledi. İstediğimizi sahaya yansıtamadık. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah önümüzde kalan iki maçı da kazanarak devre arasına moralli gireceğiz" şeklinde konuştu.

ZEMİNİ BAHANE ETMEMELİYİZ

Toplantı'da Bahadır'ın ardından konuşan 1911'in tecrübeli orta saha oyuncusu Vedat ise ligde hala mağlubiyet yüzü görmediklerinin altını çizerek "Çerkezköyspor maçının stresli bir maç olacağını biliyorduk. Maçın zor geçeceğini de biliyorduk ve sahaya o bilinç ile çıktık. Sonuç olarak yenilmedik ve namağlup bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Çorlu 1947 maçında da buna benzer bir zeminde oynadık. Zemini bahane etmemeliyiz. Kış dönemi boyunca bu şekilde maçlar yapacağız" dedi.

FARKLI BİR SKOR İLE BİTEBİLİRDİ

Gerçekleştirilen toplantıda oyuncuların ardından son olarak 1911 Çerkezköyspor yardımcı antrenörü Sefer Ekizoğlu açıklamalarda bulundu. Haftasonu Çerkezköy'ün iki ekibinin karşı karşıya geldiğini dile getiren Ekizoğlu "Maçın ilk başında Şafak ile net bir fırsat kaçırdık. Bulduğumuz pozisyon gol olsaydı rakibin direncini kırabilirdik ve maç sonu farklı bir skorla karşılaşırdık. Oyuncularımızın dediği gibi zemin futbol oynamak için sıkıntılıydı. Ayakta durmanın bile zor olduğu zeminde oyuncularımızın gayreti ve isteği bizleri tatmin ve memnun etti” şeklinde konuştu.

SON PUAN KAYBIMIZ OLMALI

Devre arasına kadar kalan maçlarda herhangi bir puan kaybı yaşamamak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Ekizoğlu "Şampiyonluk yolunda 2 puan kaybettik. Bu puan kaybı son puan kaybımız olmalı. Devre arasına kadar iki maç var, onlardan da puanlar alarak devreyi kayıpsız geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HAKEM İYİ MAÇ YÖNETTİ

Sefer Ekizoğlu, maçın hakeminin iyi bir yönetim sergilediğini sözlerine eklerken "Maçın hakemi tüm düdüklerinde haklıydı ve başarılı bir maç yönetti. Verilmeyen gollerdeki kararları son derece doğruydu. Bizim golümüz ofsayttı, Çerkezköyspor'un da golü öncesi faul vardı. Maçın tansiyonunu kaldırdığı için bir kez daha hakeme teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı ve ardından toplantı sona erdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.