Başkan Albayrak Ziraat Odaları yetkilileriyle toplantıda buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Tekirdağ’da düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Tarımsal Sosyal Güvenlik toplantısına katıldı

Başkan Albayrak Ziraat Odaları yetkilileriyle toplantıda buluştu
06 Ocak 2015 Salı 17:57

 Ramada Otel’de gerçekleştirilen toplantı öncesi Ziraat Odaları yetkilileriyle görüşen Albayrak görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Trakya Bölgesindeki Ziraat Odaları Başkanları ve diğer yöneticileri ile SGK yetkilileri de iştirak etti.

Toplantıda konuşan Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Tekirdağ’da tarımın çok önemli bir yeri olduğu için bu toplantıyı Tekirdağ’da yaptıklarını belirterek tarım topraklarının günden güne azaldığını bu yüzden tarım topraklarının da korunması gerektiğini söyledi. Ziraat Odası Başkanlarına da önemli bir hatırlatmada bulunan Bayraktar “ Bize çiftçilerin yatırdığı aidatlar çiftçinin alın teri ile yatırılan paralardır, bunlara sahip çıkın ve bu paraları da çiftçilerimizin ihtiyaçları için kullanın” dedi.

Bayraktar bulundukları girişimler sonucu çiftçilere birçok haklar sağladıklarını da sözlerine ekledi. Toplantıda çiftçilerin SGK ile ilgili konuları masaya yatırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.