‘Aydınlan, aydınlat’ projesinin imzaları atıldı

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu ile Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi arasında ‘Aydınlan, Aydınlat’ isimli projenin protokolü imzalandı

‘Aydınlan, aydınlat’ projesinin imzaları atıldı
25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:46

PROGRAM ÇOK AMAÇLI SALONDA DÜZENLENDİ

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu çok amaçlı salonunda yapılan protokol programına Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Can Burak Şişman, Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Doç.Dr.Can Burak Şişman, “Beyazay derneği Tekirdağ şubesi ile okulumuz arasında görme engelli vatandaşlarımız için elektronik kitap oluşturmakla ilgili bir proje de birlikte işbirliği içinde yürütmek için bir araya geldik. Umuyorum ki bu proje ile hem engellilerimizin sorunlarını bir nebze azaltmaya, onlara az da olsa destek olma yanlarında olduğumuzu hissettirmeye ve bundan sonra yapacak olduğumuz tüm aktivitelerde işbirliğimizi güçlendirmeye çalışacağız. Bunun için Dernek başkanımıza ve üyelere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Burak Şişman’ın ardından konuşan Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ise, “bu projeyi Türkiye genelinde ilk kez Muratlı cezaevinde yaptık. Bu dünyada ilk ve Tekirdağ şubesi olarak ikincisini de Çerkezköy de yapıyoruz. Okulumuzla beraber böyle güzel bir projeyi gerçekleştirdiğimiz için başka NKÜ rektörümüze, okul müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekküre diyorum. Çok anlamlı ve sosyal bir proje inşallah hem bu proje bazında hem de sosyal aktiviteler olarak da güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum. İnşallah hayırlı olur” diye konuştu.

HAYRILI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Şahin konuşmasının sonunda ise, “Okulda stüdyo olacak ve gönüllü öğrenciler kitabı okuyarak kayıt yapacaklar. Haftada bir CD de toplanıp genel merkeze gidecek. Çok güzel bir proje. Okuyan kardeşlerimiz bu dünyadan göçüp gidecek ama onların sesi devam edecek. Kitabı okuyan kişilerin de isimleri geçecek. Sürekli bir proje ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.