Asayiş ekipleri kaçak içki satıcılarına göz açtırmıyor

Yılbaşı öncesi bandrolsüz alkol satıcıları piyasaya çıkarken, emniyet güçleri de boş durmadı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekiplerince İlçe Halk Pazarı’nda çok sayıda bandrolsüz kaçak içki ele geçirildi.

Asayiş ekipleri kaçak içki satıcılarına göz açtırmıyor
31 Aralık 2014 Çarşamba 08:15

 BANDROLSÜZ KAÇAK İÇKİ YAKALANDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü kaçak alkol satıcılarına göz açtırmıyor. Yılbaşı öncesi bandrolsüz alkol satıcılara yönelik yapılan operasyonda Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde bandrolsüz alkol ele geçirildi. Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda B.Ö isimli şasın pazar tezgahında bandrolsüz alkol ve şaşal şişelere doldurulmuş kaçak alkol ele geçirildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Asayiş Büro Ekiplerince satış yaparken suçüstü yakalanan B.Ö isimli şahıs Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığa çıkarıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.