Araç filosuna 400 bin TL’lik iki araç

Çerkezköy Belediyesi araç filosunu yenilemeye devam ediyor. Bir yandan elindeki araçları tamir ve bakımını yapan belediye, diğer yandan ise araç filosuna son model yeni araçlar katıyor

Araç filosuna 400 bin TL’lik iki araç
11 Aralık 2014 Perşembe 08:38

Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantısında Belediye Başkanı Vahap Akay’ın aldığı yetki doğrultusunda Çerkezköy Belediyesi  Devlet malzeme Ofisi’nden toplam 502 bin 926 TL’ye iki adet Mercedes Benz Axor 3340 marka kamyon aldı.

BELEDİYE ÖNÜNDE SERGİLENİYOR

Eylül ayında Devlet Malzeme Ofisi’nden alınan sıfır kilometre kepçenin ardından alınan yine sıfır kilometre iki kamyon Çerkezköy’e getirilerek, sergilenmeye başlandı.  DMO’den alınan sıfır kilometre 2 adet 400 beygirlik çift çeker ve havuz kasa Mercedes Marka damperli kamyonlar Cuma günü akşamına kadar Belediye önünde sergilenecek.

TANESİ 251 BİN TL

Yeni alınan kamyonların tanesinin 251 bin 463 TL olduğu öğrenilirken, iki kamyonun toplam fiyatı yarım milyonu aşıyor. Yeni alınan kamyonlar ile Çerkezköy Belediyesi’nin araç parkurunun daha da genişlediğini ve hareket kabiliyetinin arttığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni araçlarımız Belediyemize ve Çerkezköyümüze hayırlı ve uğurlu olsun. Faydalı ve güzel işlerde kullanılmasını temenni ediyorum. İmkanlar dahilinde araç parkurumuzu yenilemeye, kullanılabilecek durumda olanları ise bakım ve onarımın ardından kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

ARAÇ PARKURU DAHA MODERN HALE GELECEK

Yeni alınan son model kamyonların özellikle hafriyat ve yol yapım çalışmaların da kullanılacağı belirtilirken, Çerkezköy Belediyesi’nin önümüzdeki yıllarda da araç parkurunu daha modern hale getirmek için şimdiden çalışmalara başladığı kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.