Ana yolların ardından ara yollar temizleniyor

Yılbaşından bir gün önce başlayan yoğun kar yağışında ana yolları trafiğe açık tutan Çerkezköy Belediyesi ekipleri ara yolarıda temizliyor. Konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ana yollarda oluşabilecek sıkıntıları ekiplerimiz zamanın da müdahale ederek gerekli çalışmaları gerçekleştirdiler. Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine de ekiplerimiz ara sokaklarda da gerekli çalışmaları başlattılar” dedi

Ana yolların ardından ara yollar temizleniyor
05 Ocak 2015 Pazartesi 08:22

 ANA YOLLARDA GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Çerkezköy yeni yıla yoğun kar yağışı altında girerken, Çerkezköy Belediyesi ekipleri de araçların ve vatandaşların sıkıntı yaşamamaları adına gerekli önlemleri alarak tuzlama ve temizleme çalışması gerçekleştirmişti. Ana yollarda yapılan çalışmalar sonucunda herhangi bir sorun meydana gelmezken, ekipler vatandaşların şikayetleri doğrultusunda ara sokaklara girerek tuzlama ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR ARA SOKAKLARDA DEVAM ETTİ

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “En sıkıntılı bölge yoğun kar yağışında ana alterler, Cengiz Topel, Bağlık mahallesine giden yollar, Veliköy Sanayi Yolu ile bütün rampa ile yokuş yollar oldu. Yılbaşından bir gün önce Büyükşehir’in ekipleri ve bizim ekiplerimizle birlikte gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Yaklaşık 70 tona yakın tuzlama çalışması yapıldı. Bu sefer ana yollarda sıkıntı yok sadece ara yollarda güneşin görmediği yerlerde sıkıntı devam ediyor. Ekiplerimiz şimdi ara yollarda gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor” dedi.

EKİPLER ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Hava güneşli gibi olsa da buzlanmanın devam ettiğini ifade eden Akay, “Bugünde hava yumuşak gibi gözüküyor ama çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir’den bir tane greyder geldi ve onlarda kendilerine ait yolları, biz de 2 aracımız, bir tane solisyon ve tuzlama araçları ile gerekli müdahalelerde bulunuldu. Kar yağışından önce elimizde tuz vardı ama biz gene de 70 ton tuz aldık ve yaklaşık 20 tonunun üzerinde de Büyükşehir’den gönderildi. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.