Akbulut’tan 895 bin TL ödenek müjdesi

Tekirdağ Milletvekili ve Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı T.Ziyaeddin Akbulut, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bakanlık üst düzey yöneticileri ile yaptığı görüşmeler neticesinde, Bakanlık Yatırım Programı’nda yer alan Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 895 Bin TL ödenek aktarıldığı müjdesini verdi.

Akbulut’tan 895 bin TL ödenek müjdesi
29 Aralık 2014 Pazartesi 08:46

AKBULUT AÇIKLAMA YAPTI
Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Tekirdağ AKP Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut “Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu  Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 2014 yılında gönderilen ödeneğe ek olarak 895 Bin TL daha ödenek aktarılmıştır. İlimize aktarılan 895 Bin TL ödeneğin Tekirdağımız’a hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyor, selam ve sevgiler sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.