4.hafta karşılaşmaları heyecan dolu olacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 3. hafta mücadeleleri geride kalırken, yarın ve Pazar günü oynanacak maçlar öncesinde Süper Amatör temsilcilerimizden 1911 Çerkezköypor 3 hafta sonunda topladığı 9 puanla liderlik koltuğundaki yerini koruyor. Bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ise 3 puanla 7. sırada yer alıyor

4.hafta karşılaşmaları heyecan dolu olacak
14 Kasım 2014 Cuma 08:04

1911 ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
 
Süper Amatör Lig'de üçüncü hafta mücadeleleri geride kalırken takımlar yarın ve Pazar günü oynanacak maçlar için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmaların ardından 3. hafta maçları geride kaldı. İlçemiz temsilcilerinden iyi bir grafik çizen 1911 Çerkezköyspor bu hafta sahasında Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Malkaraspor ile kendi sahasında karşılaşırken, karşılaşmanın her iki devresinde de etkili bir oyun sergileyerek bu sezonun ki en kritik ve en değerli üç puanını hanesine yazdırmayı başardı.
 
İDDİALI ÇIKTIĞI MAÇTAN ELİ BOŞ DÖNDÜ
 
Süper Amatör Lig’deki bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ise üçüncü haftada yine Ligin iddialı ekiplerinden biri olan Çorlu Gençlerbirliğispor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Her iki devrede de istediği oyunu sahaya yansıtamayan Çerkezköyspor takımı ilk yarı da 2, ikinci yarıda kalesinde bir gol görürken, uzatma dakikalarında Serkan Akyüz’ün ayağından bulduğu tek golle müsabakadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılarak haftayı puansız kapattı.
 
SİTESPOR HENÜZ 3 PUANLA TANIŞMADI

Süper Amatör Lig'e bu sezon flaş transferlerle giriş yapan Sitespor henüz daha Lig'de 3 puanla tanışamayan ekiplerden birisi olarak dikkat çekiyor. Kırmızı-Beyazlı ekip Lig'in ilk haftasında Malkaraspor'la berabere kaldı. İkinci haftayı BAY geçen kırmızı şimşekler bu haftada deplasmanda Muratlı Belediyespor ile karşılaştı. Kapaklı ekibi istediği oyunu sahaya yansıtamadı. İstediği oyunu sahaya veremeyen Sitespor deplasmanda 3-1 mağlup olarak bu haftada üç puanla tanışamadı ve 1 puanda kaldı.

DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNMEYİ BAŞARDI
 
Kapaklıspor ise bu hafta deplasmanda Karadeniz Gençlikspor'a konuk olurken, zaman zaman maç içinde zor anlar yaşasa da üç puan parolası ile gittiği deplasmandan istediğini almasını da bildi. Kapaklıspor deplasmanda aldığı 3 puanla çıkış yakalayarak önlerinde ki maçlardan da puan veya puanlar çıkararak iddiasını sürdürmek istiyor. Karadeniz Gençlik deplasmanından aldığı 3 puanla morallenen Kapaklıspor önümüzdeki hafta oynayacağı maçın hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

KAPAKLI BU HAFTA ÇORLU 1947 İLE KARŞILAŞACAK
 
Lig'in en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı olarak dikkatleri üzerine çeken ve bir anda bu takım şampiyonluğa aday denilen ekip olan Çorluspor 1947 takımı Lig'de iddialı konuma sahip. Oynadığı 3 maçta 16 gol atan ve sadece 2 gol yiyen Çorlu ekibi rakip savunmaları maç öncesi düşündürüyor. Hücum özelliği ile beraber savunmada da etkili olan ve adeta gol yemeyen takım görüntüsü çizen Çorlu ekibi 7 puanla liderin hemen arkasında kıyasıya çekişme yaşıyor. Bu sezon adından sıkca söz ettirecek olan Çorluspor 1947 takımı bu hafta Kapaklıspor deplasmanına çıkacak ve 3 puan için mücadele edecek.

ERGENE BELEDİYESPOR KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İSTEYECEK
 
Lig'de henüz puanla tanışamayan ekip olan Ergene Belediyespor bu hafta sahasında Çorlu 1947 Spora 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Henüz daha puan yada puanlarla tanışamayan Ergene Belediyespor bu hafta sahasında Çerkezköyspor ile oynayacağı maçtan alacağı puan veya puanlarla kötü gidişata dur demek istiyor. Bir başka puan alamayan takım olan Çorlu Kültür Sultanköyspor ise 3. haftayı BAY geçti. Oynadığı iki karşılaşmada da mağlup olan Çorlu ekibi bu hafta Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında 3 puan arayacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN
 
HAFTANIN PROGRAMI

Sitespor-1911 Çerkezköyspor
Ergene Belediyespor-Çerkezköyspor
Kapaklıspor-Çorluspor 1947
Malkara Belediyespor-Karadeniz Gençlikspor
Çorlu Gençlerbirliğispor-Çorlu Sultanköyspor

PUAN DURUMU

1 - 1911 Çerkezköyspor 9
2-Çorluspor 1947 7
3-Muratlı Belediyespor 6
4-Çorlu Gençlerbirliğispor 5
5-Karadeniz Gençlikspor 4
6-Malkara Belediyespor 4
7-Çerkezköyspor 3
8-Kapaklıspor 3
9-Sitespor 1
10-Çorlu Kültür Sultanköyspor 0
11-Ergene Belediyespor 0

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.