2015’in ilk toplantısı bugün yapılıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını bugün saat 14.00’da yapacak. 14 gündem maddesi ile toplanacak Belediye Meclisi’ne Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlık edecek

2015’in ilk toplantısı bugün yapılıyor
05 Ocak 2015 Pazartesi 08:23

 Açılış ve yoklama ile başlayacak olan Meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam edecek. Ardından gündemin üçüncü maddesinde yer alan Başkanlık Makamının 2015 yılında mahalli idareler ile kamu kurum ve kuruluşlarına ait yapım, bakım, onarım ve taşıma, ayni ihtiyaçları geçici olarak araç ve personel temini vb. konularının karşılayıp karşılamayacağı hususları görüşülerek, karara bağlanacak.

DENETİM KOMİSYONU OLUŞTURULACAK

Gündemin 4. maddesinde yer alan Meclis tatil ayının tespit edilmesinin ardından gündemin beşinci maddesine istinaden Denetim Komisyonu oluşturulacak.  Gündemin altıncı maddesinde yer alan engelli vatandaşlara Belediye Kanunu’na göre Belediye bütçesinden yardım yapılmasına ilişkin karar alınmasının ardından Belediye’de bulunan 1 adet kadroda unvan ve derece değişikliği ile 2 adet kadroda da unvan değişikliği ve derece değişikliği yapılması görüşülerek, karara bağlanacak.

BEYAZAY DERNEĞİ’NİN YERİ GÜNDEMDE

Gündemin sekizinci maddesinde yer alan sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretinin tespitinin ardından gündemin dokuzuncu maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Türkiye Beyazay Derneği’ne kiraya verilen taşınmazın 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesine göre durumunun yeniden incelenmesi ile ilgili yazısı görüşülüp, karara bağlanacak.

BAŞKA NELER VAR?

Çerkezköy Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarına ait yönetmeliğin tanziminin görüşülmesinin ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün temizlik hizmeti ile ilgili yazısı görüşülecek. Gündemin 12. maddesinde yer alan Belediye hisselerinin satışı ile ilgili müzekkerenin görüşülmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Atıksu ve Evsel Katı Atık tarifesinin uygulanmasının ertelenmesi hakkındaki yazı görüşülüp karara bağlanacak. Meclis toplantısı 512 ada 6 ve 7 nolu parseller ile 511 ada 15 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine ait tarihli dilekçenin görüşülmesi ile sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.