2 Nolu dükkanın ihalesi yapıldı

Çerkezköy Belediyesi Encümeni tarafından Anfi Tiyatro altında bulunan 2 Nolu dükkanın kiralama ihalesi yapıldı. Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katıldığı ihalede 2 nolu dükkan aylık 325 TL’ye Derneğe kiralandı

2 Nolu dükkanın ihalesi yapıldı
15 Kasım 2014 Cumartesi 07:33

Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Encümen Üyeleri Nedim Yılancı, Binali Etyemez, Nihat Mıstık, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Mali Hizmetler Müdürü Kemal Gümüş ve Yazı İşleri Esengül Güven’den oluşan Belediye Encümen Üyeleri tarafından yapılan 2 Nolu dükkanın ihalesine sadece  Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği katıldı.

320 TL’DEN ARTTIRIM BAŞLADI

320 TL bedel ile başlayan arttırmada Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Keleş, aylık 325 TL teklif verirken, verilen teklif Belediye Encümeni tarafından kabul edildi ve söz konusu dükkan 7 yıllığına Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne kiralandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.