ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÇOLAKOĞLUNDAN AKAY’A ZİYARET

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Ali Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular.

ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÇOLAKOĞLUNDAN AKAY’A ZİYARET
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Temmuz 2024 Perşembe 10:55

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş de yer aldı. Çerkezköy Ziraat Odası Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Ali Çolakoğlu, “31 Mart Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde yeniden Çerkezköy Belediye Başkanı seçildiğiniz için şahsınızda sizi ve ekibinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Geçmiş iki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de kentimiz için güzel ve faydalı çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Size ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, “Çerkezköy Ziraat Odası Başkanımız Ali Çolakoğlu’na, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Meclis Üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde de kentimizdeki tüm kurumlar ile dayanışma içerisinde olarak hizmetler yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.