VELİKÖY ÇOCUK AKADEMİSİ HİZMETE AÇILDI

Veliköy Mahallesinde atıl durumda bulunan ve yenileme çalışmalarıyla hizmete açılan Ek Hizmet Binasında yer alan Çocuk Akademis’nin açılışı yapıldı

VELİKÖY ÇOCUK AKADEMİSİ HİZMETE AÇILDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Eylül 2024 Pazar 11:19

Veliköy Mahallesi’ndeki Çerkezköy Belediyesi Çocuk Akademisi açılışına Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Memiş ve Levent Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Akay, “Bu atıl binayı yaklaşık 5-6 ay evvel halkımızın kullanımına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Çerkezköy Belediyesi Çocuk Akademisi açılışı nedeniyle mutluluklarının kat be kat arttığını söyleyen Akay, “İlk çocuk akademimizi Cumhuriyet Mahallemizde açmıştık. Bugün burada ikinci Çocuk Akademimizi açıyoruz. Fakat bu Çocuk Etkinlik Merkezimiz yalnız Cumhuriyet ve Veliköy Mahallelerimize hizmet vermiyor. Çerkezköy’ün tüm mahallelerinden Çocuklarımız Çocuk Akademilerimize geliyor” ifadelerini kullandı.

Çocuk Akademilerimize gelen öğrencilerimizin sabah servisler ile evlerinden alındığını sözlerine ekleyen Akay, “Çocuklarımızı servislerimiz ile akademilerimize getiriyoruz. Onların burada sabah kahvaltıları, öğle yemekleri ve ikindi kahvaltılarını veriyoruz. Tüm bu hizmetleri ücretsiz gerçekleştiriyoruz” açıklamalarında bulundu.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Başkan Akay, “Veliköy Mahallemizdeki Çocuk Akademimizde yaklaşık 60, Cumhuriyet Mahallemizdekinde de yaklaşık 50 öğrencimiz var. 400’e yakın başvuru almıştık. Fakat biz bu başvuruları en ince detayına kadar inceleyerek, en çok ihtiyaç duyan ailelerimizi tespit ettik. Bizim buradaki temel amacımız, kadınlarımızın iş hayatına daha fazla katılabilmeleri için onlara bu şekilde imkan sağlamak. Çocuklarını bizlere teslim eden kadınlarımız, bu sayede aile ekonomilerine katkı sağlayabilmek için iş hayatına katılabiliyorlar. Bu vesile ile Veliköy Mahallemizde hizmete açtığımız yeni Çocuk Akademimizin kentimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Akay daha sonra Cumhuriyet Mahallemizdeki Çocuk Akademimizi ziyaret ederek, çocuklarla yakından ilgilendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.