Türkiye İş Bankası Kapaklı'da hizmete başladı

Her fırsatta banka şubesi ihtiyacı olduğu dile getirilen Kapaklı nihayet ilk banka şubesine kavuştu. Nüfusu yaklaşık 65 bine ulaşan ancak bugüne kadar bir banka şubesi olmayan Kapaklı'da açılan Türkiye iş bankası şubesi tam randımanlı olarak hafta başından itibaren hizmet vermeye başladı.

Türkiye İş Bankası Kapaklı'da hizmete başladı
25 Aralık 2007 Salı 07:40

6 PERSONELLE HİZMETE BAŞLADI

Bayramdan önceki iki gün 6 personelle hizmet vermeye başlayan Türkiye İş Bankası Kapaklı Şubesi bugünden itibaren tam randımanlı olarak ve 7 personelle birlikte hizmet vermeye başlayacak. 13 yıldır bankacılık sektöründe hizmet veren Türkiye İş Bankası Şube Müdürü Serap Serim, Kapaklı'ya gelmeden önce Çorlu Türkiye İş Bankası Şubesi'nde müdür yardımcılığı görevi yapıyordu. Kapaklı'da potansiyelin olduğunu belirten Türkiye İş Bankası Kapaklı Şube Müdürü Serap Serim, iş b Bankası adına iyi hizmetler vermek için geldiklerini belirterek, Kapaklı'nın banka ihtiyacını karşılayacaklarını ve vatandaşların çevre ilçelere göndermeyeceklerini söyledi.

İlk Banka şubesinde gönül rahatlığıyla sıra beklemeden işlem yaptıran Kapaklılılar ise bankanın gelmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek "En küçük bir işlem için bile kışın soğuğunda, yazın sıcağında buradan kalkıp Çerkezköy'e gitmek zorunda kalıyorduk. Nüfusu bu kadar çoğalan ve kendi sınırlarını aşan bir beldede bugüne kadar bir bankanın açılmaması hata ve ihmaldı. Ama artık nihayet Kapaklı'da bir banka şubesi hizmet vermeye başladı. İlk defa bir banka şubesinde sıra beklemeden işlemimizi gönül rahatlığıyla yaptırabildik. Bu banka şubesinin Kapaklı'ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.