Şekerbank’tan ’Hemşehrim Kredisi’

Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümleri kapsamında, bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenlediği kampanya ile kredi faizlerinde yüzde 20 indirim ve 3 ay taksit erteleme imkânı sunuyor.

Şekerbank’tan ’Hemşehrim Kredisi’
03 Ocak 2014 Cuma 07:12

Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümlerine özel geliştirdiği “Hemşehrim Kredisi” ile esnaf ve küçük işletme segmentinde yer alan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz, vade ve taksit erteleme imkânıyla karşılıyor. “Hemşehrim Kredisi” kampanyası, bankanın uzun yıllardır aynı yerde hizmet veren köklü şubelerinin kuruluş yıldönümlerinde bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenleniyor.
1996 yılından bu yana  bölgemizde hizmet veren Şekerbank Çerkezköy Şubesi’nde, “Hemşehrim Kredisi” kampanyası, 30 Aralık 2013 – 13 Ocak 2014 tarihleri arasında devam edecek. Kredi faizlerinde en az yüzde 20 oranında indirim fırsatı sunulan kampanya kapsamında, 24 aya kadar vade uygulanıyor. İsteyenlerin taksitlerini 3 ay erteleyebileceği kampanyada, 30.000 TL’ye kadar kredi talepleri karşılanıyor.
Türkiye genelindeki 312 şubesinin, 38’i 50 yaş üzerinde, 65’i ise 40 yaş üzerinde olan Şekerbank, ‘Anadolu Bankacılığı’ndaki uzmanlığı doğrultusunda bulunduğu bölgeye özel yerel çözümler sunmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.