Kurban Bayramını idrak ettik

Kurban Bayramı nedeni ile Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Bayramlaşma Programı’nda Kaymakam Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe protokolü ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı.

Kurban Bayramını idrak ettik
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Haziran 2024 Pazar 21:21

Bayramlaşma Programı’na Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut, Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, gaziler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programına katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken; bayramlaşma programın sonunda kısa bir konuşma yapan Başkan Akay, başta Çerkezköylüler olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlayarak; “Kurban Bayramı’nın tüm halkımıza ve ülkemize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.