Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda heyecan sürüyor. Turnuvada 3. gün geride kalırken gruplarda kıyasıya mücadele devam ediyor.
KIZILPINAR AL RAHAT KAZANDI
Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda 3. gün Kızılpınar Anadolu Lisesi – Cumhuriyet İlkokulu maçıyla başladı. Rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Kızılpınar Anadolu Lisesi 25 – 9 ve 25 – 18’lik setlerle rakibini 2 – 0 mağlup etti ve gruptaki iddiasını sürdürdü.
2 – 0 SONUÇLANDI
Günün ikinci maçında Çerkezköy Belediyesi ile Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Çerkezköy Belediyesi setleri 25 – 19 ve 25 – 17 geride tamamlayınca sahadan 2 – 0 yenik ayrılmak zorunda kaldı.
BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI
Günün son maçı büyük bir çekişmeye sahne oldu. 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Setlerin ilk bölümlerinde başa baş mücadeleler sergilenirken 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın oyuna ağırlığını koymasıyla 2. teknik molalardan sonra oyun Tugay lehine kolaylaştı. 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı 25 – 18 ve 25 – 13’lük setlerle rakibini 2 – 0 mağlup etti.