DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLANDI

Çerkezköy Belediyesi tarafından 21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı’nda yoga etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe her yaştan Çerkezköylü katıldı.

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLANDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Temmuz 2024 Pazartesi 08:12

Birleşmiş Milletler tarafından 2014’te ilan edilen Dünya Yoga Günü dolayısıyla Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı’nda yoga seansı düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, çimlerin üzerine matlar serildi ve yoga eğitmeni Melis Ergün eşliğinde bir saat boyunca yoga seansı gerçekleştirildi. Etkinliğe her yaştan Çerkezköy sakini katıldı.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Çerkezköylüler yoga hareketlerini alanında uzman eğitmen Melis Ergün eşliğinde tekrarladı. Etkinlikte, çoğunluğu kadınlardan oluşan grup bir saat boyunca nefes egzersizi ve meditasyon yaparak dinginlik sağladı. Katılımcılar, düzenlenen etkinlik için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederken; bu gibi etkinliklerin daha da artması temennisinde bulundu.

21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe sağladığı katkı nedeniyle eğitmen Melis Ergün'e  Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çiçek hediye edildi. Etkinlik süresince katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.