Bakan Bolat’tan Kapaklı Belediyesine Ziyaret

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Bolat’tan Kapaklı Belediyesine Ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Ağustos 2024 Pazartesi 16:25

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Bakan Bolat’a hayata geçirilen projeler, faaliyetler ve hizmetler ile yeni dönem projeleri hakkında bilgi aktardı.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat bir dizi programa katılmak üzere geldiği Tekirdağ’da Kapaklı ilçesini de ziyaret etti. Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Bolat ve beraberindeki protokolü Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve başkan yardımcıları karşıladı. Başkan Çetin, hediye takdim ettiği Bakan Bolat’a Kapaklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler, faaliyetler ve hizmetler ile yeni dönem projeleri hakkında bilgi aktardı.

Ticaret Bakanı Bolat’a Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Gökhan Diktaş ve Mestan Özcan, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Köşkdere, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Adem Çifci, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, MHP İlçe Başkanı Mesut Dinç, teşkilat mensupları eşlik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.