Hakan Plastik’ten iş eğitimi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalardan Hakan Plastik A.Ş. sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çıraklık eğitim sınıfı açıyor.

Hakan Plastik’ten iş eğitimi
18 Ekim 2011 Salı 00:00

Hakan Plastik A.Ş. Sosyal sorumluluk çerçevesinde,  eğitim öğretimine devam edememiş 15
yaş ve üstü kişileri topluma kazandırmak, meslek sahibi yapmak amacıyla Milli Eğitim
Bakanlığı Çerkezköy Mesleki Eğitim Merkezi işbirliği ile istihdam garantili
olarak ‘Plastik Teknolojisi ve Bilgisayar Destekli İmalat İşlemleri (CNC)’ alanlarında çıraklık eğitim sınıfı açıyor.
BİZİM ÇOCUKLARIMIZ
Hakan Plastik çıraklık eğitim sınıfında mesleki eğitim alacak bütün çocuklar için "Bizim çocuklarımız olacak" diyen Hakan Plastik A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karadeniz, böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için heyecan ve mutluluk duyduğunu ifade etti.
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE İŞ GARANTİSİ
Çırak eğitimi süreci ile ilgili bilgi veren Karadeniz, "Öğrenciler, İK seçme yerleştirme süreci geçtikten sonra firmamızda 4 gün uygulama stajı, Çerkezköy Mesleki Eğitim Merkezinde 1 gün teorik eğitim alacaktır. İş Kazası Meslek hastalığı sigortası ve ailesinden sosyal güvencesi olmayanların Genel Sağlık Sigortası Mesleki Eğitim Merkezi tarafından yatırılacaktır. Öğrencilere asgari ücretin %30‘u işveren tarafından ödenir. Öğrenciler işyerinin ulaşım ve yemek hizmetinden yararlanır. Firmamızda 3 yıl çırak öğrenci olarak devam eden öğrencilere okul tarafından kalfalık belgesi verilir. 1 yılını dolduran çırak öğrencilere 1 ay ücretli izin verilir. Başarılı olan çırak öğrenciler Plastik Teknolojisi ve Bilgisayar Destekli İmalat İşlemleri (CNC) alanlarında Hakan Plastik A.Ş.’de işe başlatılır" şeklinde konuştu.
BAŞVURU İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR
Eğitime başvurmak isteyenlerin en az ilköğretim diplomasına sahip olması,15 yaş üzeri olması gerektiği kaydedilirken, başvuruların veliler ile birlikte Hakan Plastik’e yapılması gerektiği ifade edildi.
SON BAŞVURU 20 EKİM
Hakan Plastik A.Ş. İnsan Kaynakları yetkilisi Eda Özden, yukarıda  belirtilen  şartları
taşıyan kişilerin aileleriyle birlikte 20 Ekim 2011 Perşembe gününe kadar Hakan
Plastik İnsan Kaynakları Departmanına başvurması gerektiğini, ön elemeyi geçen kişilerin Hakan Plastik Çıraklık Eğitim sınıfına kayıtlarının yapılacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.